Bekijk de uitzending van KNVB-beker: Halve finale FC Twente - FC Utrecht terug

Wo 2 maart 2011 | 20:30 KNVB-beker: Halve finale FC Twente - FC Utrecht

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van KNVB-beker: Halve finale FC Twente - FC Utrecht gemist? Bekijk hier naar KNVB-beker: Halve finale FC Twente - FC Utrecht gemist.

KNVB-beker: Halve finale FC Twente - FC Utrecht

Datum
Wo 2 maart 2011
Tijd
20:30 tot 22:55
Zender
Veronica
Genre
Live-registratie
Presentatie
Jan Joost van Gangelen
Twitter hashtag
#TWEUTR
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/3136847

Live-registratie van de wedstrijd tussen FC Twente en FC Utrecht in de halve finale van de KNVB-beker.

In het bekerseizoen 2003/2004 kwamen de ploegen elkaar eerder tegen. Dat was in de finale. De Utrechters wonnen met 1 - 0 door een doelpunt van Dave van den Bergh. De teams werden in die tijd begeleid door Rene Vandereycken (FC Twente) Foeke Booy (FC Utrecht).

Voor FC Utrecht zijn er niet zo veel speciale spelers die geblesseerd zijn, maar bij FC Twente is het omgedraaid. Bryan Ruiz de topspeler van FC Twente kan niet spelen door een blessure aan zijn bovenbeen die hij afgelopen zondag opliep tegen AZ. Nicky Kuiper en Dwight Tiendalli zijn ook nog niet hersteld van een blessure en Douglas kan niet meespelen door een schorsing van zes duels.

Bij FC Utrecht zijn de mannen in vorm natuurlijk Ricky van Wolfswinkel en Dries Mertens. Zij zorgen voor belangrijke doelpunten voor de FC Utrecht. Ricky van Wolfwinkel komt net terug van een blessure van twee maanden, maar in de wedstrijd tegen NEC wist hij het doel weer te vinden met een hard schot in de kruising.

De man in vorm bij FC Twente is Bryan Ruiz, helaas voor hem kan hij dus deze wedstrijd niet meespelen. Luuk de Jong is de laatste weken ook in vorm, hij speelt niet slecht en soms pikt hij nog wat doelpunten mee. Dat deed hij ook afgelopen week tegen AZ twee minuten voor tijd. De ploeg uit Enschede dacht nog een punt te winnen in Alkmaar, maar AZ scoorde toch nog in de 92e minuut door een doelpunt van Erik Falkenburg.

De ploeg die wint mag naar de finale en in de finale spelen ze tegen Ajax of RKC Waalwijk. Die wedstrijd wordt donderdagavond gespeeld. Deze wedstrijd wordt ook live uitgezonden op Veronica.

KNVB-beker: Halve finale FC Twente - FC Utrecht op tv

.
FC Twente - FC Utrecht eerder dit seizoen; 29 augustus 2010 (4-0)