Bekijk de uitzending van KNVB Beker Finale: AZ - Vitesse terug

Zo 30 april 2017 | 17:00 KNVB Beker Finale: AZ - Vitesse

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van KNVB Beker Finale: AZ - Vitesse gemist? Bekijk hier naar KNVB Beker Finale: AZ - Vitesse gemist.

KNVB Beker Finale: AZ - Vitesse

Datum
Zo 30 april 2017
Tijd
17:00 tot 20:00
Zender
SBS 6
Genre
Voetbal
Jaar
2017
Twitter hashtag
#AZVIT
Deel-url
gids.tv/17747564

Liveverslag van de finale van de KNVB Beker. De KNVB Beker is een van de twee grote prijzen die de Nederlandse voetbalclubs op eigen bodem kunnen winnen. Het is een prijs die bovendien recht geeft op deelname aan Europees voetbal. Alle profclubs en de beste amateurverenigingen krijgen een kans in dit dankzij het knock out-systeem altijd verrassende toernooi. Dit jaar bleken AZ en Vitesse de beste cupfighters te zijn, waardoor beide clubs nu tegenover elkaar in de finale staan.

Op weg naar de finale versloeg AZ achtereenvolgens FC Lienden, FC Emmen, ASWH, sc Heerenveen en SC Cambuur (dat eerder Ajax uit het toernooi knikkerde). Vitesse wist eerder ASV De Dijk, RKC Waalwijk, Jodan Boys, titelverdediger Feyenoord en Sparta Rotterdam uit te schakelen.

Bij SBS6 start de live-uitzending vanmiddag om 17.00 uur. Deze wordt gepresenteerd door Wytse van der Goot. Voor de wedstrijdanalyse wordt hij bijgestaan door oud-spelers John Heitinga en Glenn Helder. Ronald van der Geer doet het commentaar bij de wedstrijd en Pascal Kamperman is de verslaggever aan het veld.

KNVB Beker Finale: AZ - Vitesse op tv

.