Bekijk de uitzending van Knevel & Van den Brink terug

Di 14 augustus 2012 | 16:00 Knevel & Van den Brink

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Knevel & Van den Brink gemist? Bekijk hier naar Knevel & Van den Brink gemist.

Knevel & Van den Brink

Datum
Di 14 augustus 2012
Tijd
16:00 tot 17:00
Zender
NPO 1
Genre
Talkshow
Presentatie
Andries Knevel, Tijs van den Brink
Twitter hashtag
#KvdB
Officiële Twitter
@KvdBtv
Kijkwijzer
Uitzending gemist
Knevel & Van den Brink gemist
Deel-url
gids.tv/7946905

Vanavond begint de talkshow Knevel & Van den Brink weer: elke avond live rond 23 uur een tafel vol gevarieerde gasten die met elkaar in gesprek gaan over het nieuws van de dag.

Met vanavond live een tafel vol met olympische kampioenen. Vanmiddag keerden de ruim 200 sporters terug uit London en worden ze gehuldigd. Vanavond schuiven de kampioenen aan bij Knevel & van den Brink.

Epke Zonderland (gouden medaille rekstok), Dorian van Rijsselberge (gouden medaille windsurfen), Marianne Vos (gouden medaille wegwedstrijd wielrennen), één van de Golden hockey Girls en Chef de Mission: Maurits Hendriks. Hij haalde zijn doelstelling van 17 medailles, dit zijn er 20 geworden.

Meer over het tweede deel van dit seizoen van Knevel & Van den brink:

Met het oog op de naderende verkiezingen vallen er veel politieke gasten, zowel volgers als kopstukken, te verwachten. Wat is de stand van het land en hoe gaat Nederland stemmen? Welke politici maken het verschil? Daarnaast maken we ons op voor een nieuw cultureel en sportief seizoen.

De uitzendingen van KvdB lopen van maandag 13 augustus tot en met vrijdag 31 augustus. Aansluitend volgen 3 weken met op datzelfde tijdstip '1 voor de verkiezingen'. Dit programma wordt door EO en VARA samen verzorgd en staat geheel in het teken van de verkiezingen van 12 september. Presentatie: Tijs van den Brink, Andries Knevel, Jeroen Pauw en Paul Witteman.

Voor het eerst kan de kijker van Knevel & Van den Brink invloed uitoefenen op de uitzending via het 'tweede scherm'. Op het tweede scherm wordt live de mening van de kijker gevraagd, deze wordt direct in de uitzending verwerkt. De kijker kan bijvoorbeeld zijn mening geven over een stelling, politieke voorkeur, gasten of muzieksmaak. Kortom, meer interactie tussen de kijker en de gasten aan tafel.

Knevel & Van den Brink op tv

Verkiezingen hockey nederland live marianne vos maurits hendriks uitzending epke zonderland maurits medaille politici london medailles kopstukken golden vara talkshow jeroen pauw tafel cultureel hendriks kijker sportief scherm teken andries knevel paul witteman tijs van den brink wegwedstrijd dorian girls.