Bekijk de uitzending van Knevel & Van den Brink terug

Do 30 juni 2011 | 23:00 Knevel & Van den Brink

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Knevel & Van den Brink gemist? Bekijk hier naar Knevel & Van den Brink gemist.

Knevel & Van den Brink

Datum
Do 30 juni 2011
Tijd
23:00 tot 23:55
Zender
NPO 1
Genre
Talkshow
Presentatie
Andries Knevel, Tijs van den Brink
Twitter hashtag
#KvdB
Officiële Twitter
@KvdBtv
Kijkwijzer
Uitzending gemist
Knevel & Van den Brink gemist
Deel-url
gids.tv/6005974

In Knevel & Van den Brink: minister Maxime Verhagen, cabaretier Jandino Asporaat, journalist Faroek Özgünes en volkszanger Peter Beense.

-Minister Maxime Verhagen van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie over de scherpe speech die hij dinsdag bij een partijbijeenkomst van het CDA hield. 'De vrees voor buitenlanders is begrijpelijk' zei hij daar.

-Jandino Asporaat; hij is het grote talent uit de stal van Jörgen Rayman en consorten. En alsof op de bühne staan nog niet genoeg is, is binnenkort zijn 'Dino Show' te zien op Nederland 3. Toch was het geluk niet altijd aan zijn zijde. Want hoewel de cabaretier er nu grappen over maakt, groeide hij op zonder vader als oudste in een gezin met 6 kinderen.

-De agressieve overval op een kantoor van geldtransporteur Brinks is volgens de politie waarschijnlijk het werk van dezelfde bende die in april een overval pleegde bij Securcash in Rotterdam. Die bende staat in België bekend als de Scarfacebende.De Vlaamse journalist Faroek Özgünes houdt zich voor de zender VTM al tijden bezig met de zogenaamde Scarfacebende.

-Wie d'r zin in had, kon vandaag terecht in de Amsterdamse bioscoop Tuschinski om op groot scherm live mee te kijken met een maagverkleining. Chirurg Arnold van de Laar voerde in het Slotervaartziekenhuis de ingreep uit op een patiënte met ernstig overgewicht. Ervaringsdeskundige Peter Beense, die binnenkort zijn tweede maagverkleining ondergaat, spreekt over zijn strijd tegen zijn overgewicht.

Knevel & Van den Brink op tv

Rotterdam talent politie overval buitenlanders belgië economische zaken nederland live stal bende speech overgewicht bioscoop landbouw gezin ingreep journalist cabaretier innovatie kantoor slotervaartziekenhuis talkshow brinks chirurg maagverkleining verhagen zender laar scherm kinderen andries knevel maxime verhagen peter beense tijs van den brink vader grappen geluk.