Bekijk de uitzending van Knevel & Van den Brink terug

Ma 26 mei 2014 | 23:00 Knevel & Van den Brink

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Knevel & Van den Brink gemist? Bekijk hier naar Knevel & Van den Brink gemist.

Knevel & Van den Brink

Datum
Ma 26 mei 2014
Tijd
23:00 tot 23:55
Zender
NPO 1
Genre
Praatprogramma
Presentatie
Andries Knevel;Tijs van den Brink;Andries Knevel;Tijs van den Brink
Twitter hashtag
#KvdB
Officiële Twitter
@KvdBtv
Uitzending gemist
Knevel & Van den Brink gemist
Deel-url
gids.tv/11230307

Vanaf vanavond begint de talkshow Knevel & Van den Brink weer: elke avond live rond 23.00 uur een tafel vol gevarieerde gasten die met elkaar in gesprek gaan over het nieuws van de dag. Wat gebeurt er in het Haagse, de wereld van de showbizz en sport?

Presentatoren Tijs van den Brink en Andries Knevel bespreken het elke werkdag rond de klok van elf op Nederland 1. De uitzendingen van KvdB lopen van maandag 26 mei tot en met woensdag 11 juni. Na het WK Voetbal en de Tour de France start het volgende blok van 5 weken: van maandag 28 juli tot en met vrijdag 29 augustus.

KVDB betrekt kijkers live bij de uitzendingen via het tweede scherm, online te volgen via live.eo.nl. Op dat scherm wordt tijdens de uitzending gevraagd hoe de kijker aankijkt tegen een gast of een onderwerp.

De uitslag van deze peilingen gebruiken Tijs en Andries direct in hun gesprekken.

Vanavond te gast in deze Knevel & Van den Brink:

-Rien de Graaf

Rien de Graaf is slachtoffer van gangsterduo Marco van der P. en Enise B. Zij lieten in februari een spoor van vernieling na totdat ze in Duitsland opgepakt werden. Vandaag werd het duo uitgeleverd aan Nederland.

-Epke Zonderland, Yuri van Gelder, Jeffrey Wammes, Casimir Schmidt, Bart Deurloo

Vijf Nederlandse turners haalden voor het éérst in de geschiedenis de finale van de landenwedstrijd op een groot toernooi. Epke Zonderland, Yuri van Gelder, Jeffrey Wammes, Casimir Schmidt en Bart Deurloo vertellen over deze unieke prestatie.

-Hans Jansen

Arabist Hans Jansen gaat in plaats van Geert Wilders het Europees Parlement in voor de PVV.

Knevel & Van den Brink op tv

Voetbal duitsland nederland live wk voetbal parlement yuri van gelder jeffrey wammes uitzending europees parlement finale uitslag geert wilders geschiedenis tour de france graaf toernooi bart deurloo casimir schmidt vernieling slachtoffer klok talkshow landenwedstrijd gangsterduo enise tafel kijker scherm showbizz opgepakt start spoor deurloo marco van andries knevel tijs van den brink peilingen schmidt jeffrey casimir.
Terug: Knevel & Van den Brink - 2014