Bekijk de uitzending van Kinderen voor Kinderen Live in Concert 2017 terug

Vr 17 november 2017 | 19:35 Kinderen voor Kinderen Live in Concert 2017

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Kinderen voor Kinderen Live in Concert 2017 gemist? Bekijk hier naar Kinderen voor Kinderen Live in Concert 2017 gemist.

Kinderen voor Kinderen Live in Concert 2017

Datum
Vr 17 november 2017
Tijd
19:35 tot 20:30
Zender
NPO 3
Genre
Concert
Jaar
2017
Twitter hashtag
#kinderenvoorkinderen
Deel-url
gids.tv/19029713

Vandaag kunnen de kinderen van Nederland weer meezingen en -dansen met de grote jaarlijkse live show van Kinderen voor Kinderen. Okido, Haai-alarm en de titelsong Gruwelijk eng knallen samen met nog negen splinternieuwe liedjes van het podium van het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, waar het concert is opgenomen.

Met natuurlijk voor jong en oud ook de bekende sing-a-long met oude vertrouwde hits om lekker bij mee te zingen en swingen. De presentatie is in handen van Lex Uiting.

Niet alleen de kinderen van het koor dansen en zingen de sterren van de hemel. Voor het eerst in de geschiedenis van Kinderen voor Kinderen mochten kinderen hun grootste talent laten zien op het Okido Podium. De drie meest indrukwekkende acts kregen tijdens de opnames de kans hun talent aan het publiek te tonen en zitten zeker weten in de televisie-uitzending. Rosalie speelt Waanzinnig Gedroomd op haar viool, vier jongens uit 'Feyenoord onder 12' laten hun hooghoudkunsten zien en Sofia heeft een spectaculaire ritmische gymnastiek-act op het liedje Gruwelijk eng.

Kinderen voor Kinderen Live in Concert 2017 op tv

Rotterdam talent kinderen voor kinderen nederland live theater presentatie concert koor geschiedenis sofia liedjes sterren viool show hits opnames acts knallen podium hemel meezingen kinderen lex uiting ouders jongens nieuwe luxor theater.