Bekijk de uitzending van Kill Bill: Vol. 1 terug

Vr 23 juli 2021 | 20:30 Kill Bill: Vol. 1 IMDb: 8.1

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Kill Bill: Vol. 1 gemist? Bekijk hier naar Kill Bill: Vol. 1 gemist.

Kill Bill: Vol. 1

Kill Bill: Vol. 1
Datum
Vr 23 juli 2021
Tijd
20:30 tot 22:40
Zender
Veronica
IMDb
8.1
Genre
Film, Spanning
Jaar
2003
Regisseur
Quentin Tarantino
Acteurs
David Carradine, Uma Thurman, Lucy Liu, Daryl Hannah, Vivica A. Fox
Deel-url
gids.tv/26700289

Zes jaar na Jackie Brown, is Quentin Tarantino terug met een explosieve ode aan de Japanse samurai films. Huurmoordenaar ’The Bride’ (Uma Thurman) wordt, hoogzwanger, op haar eigen bruiloft neergeschoten door haar opdrachtgever Bill en zijn handlangers. Ze overleeft de aanslag maar door een kogel in haar hoofd, ligt ze vier jaar in coma. Als ze bijkomt, is ze compleet over de rooie en vastbesloten om wraak te nemen. Ze gaat op zoek naar de bendeleden om ze één voor één te vermoorden en bewaart Bill tot het laatst...

Zes jaar na ’Jackie Brown’, komt regisseur Quentin Tarantino (’Pulp Fiction’) eindelijk met zijn vierde speelfilm, of liever gezegd twee speelfilms: ’Kill Bill: Volume 1’ en ’Kill Bill: Volume 2’. Uma Thurman speelt de hoofdrol in deze ’retro-seventies / martial-arts’ film, rondlopend in een soortgelijk trainingspak als Bruce Lee droeg in ’Game of Death’. Naast haar spelen ook David Carradine (bekend van de televisie-serie Kung-Fu uit de jaren zeventig), Daryl Hannah, Michael Madsen en Lucy Liu mee.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/kill-bill-vol-1

Onze nieuwe app is nu al te testen! Download hem op apps.gids.tv

Kill Bill: Vol. 1 op tv

.
Kill Bill: Vol. 1 - Trailer