Bekijk de uitzending van Keuringsdienst van Waarde: terug naar de basis terug

Do 17 mei 2018 | 21:00 Keuringsdienst van Waarde: terug naar de basis

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Keuringsdienst van Waarde: terug naar de basis gemist? Bekijk hier naar Keuringsdienst van Waarde: terug naar de basis gemist.

Keuringsdienst van Waarde: terug naar de basis

Datum
Do 17 mei 2018
Tijd
21:00 tot 21:35
Zender
NPO 3
Genre
Consumentenmagazine
Jaar
2018
Presentatie
Sofie van de Enk, Teun van de Keuken, Ersin Kiris
Twitter hashtag
#KvW
Deel-url
gids.tv/20256394

Vanavond start een nieuw seizoen van het consumentenprogramma Keuringsdienst van Waarde: terug naar de basis. In vier afleveringen gaat de Keuringsdienst van Waarde terug naar de basis van ons voedsel. Waarom zitten de tomaten in de supermarkt ineens aan een tros en sinds wanneer eten we bij elke fuif een borrelnootje?

Te beginnen met: trostomaten. Vroeger lagen tomaten los in een kistje bij de groenteboer, nu zitten ze met zijn vijven aan een groen takje vast. Waar komt die trostomaat zo plots vandaan? Groeien tomaten niet altijd aan een tros en is ie zoveel lekkerder dan zijn de losse variant? Wat is het geheim achter het succes van de trostomaat? De Keuringsdienst gaat op onderzoek in tomatenland.

Dit programma is onderdeel van de Foodweken op NPO 3. Lees meer over deze themaweken op gids.tv/2445/foodweken.

Keuringsdienst van Waarde: terug naar de basis op tv

Onderzoek voedsel supermarkt geheim groen tomaten groeien keuken tros keuringsdienst start ersin kiris teun van de keuken eten waarde keuringsdienst van waarde vast seizoen nieuw seizoen aflevering 1 seizoen 2 sofie.