Bekijk de uitzending van Keuringsdienst van Waarde: terug naar de basis terug

Do 7 december 2017 | 20:25 Keuringsdienst van Waarde: terug naar de basis

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Keuringsdienst van Waarde: terug naar de basis gemist? Bekijk hier naar Keuringsdienst van Waarde: terug naar de basis gemist.

Keuringsdienst van Waarde: terug naar de basis

Datum
Do 7 december 2017
Tijd
20:25 tot 20:55
Zender
NPO 3
Genre
Consumentenmagazine
Jaar
2017
Presentatie
Sofie van den Enk, Teun van de Keuken, Ersin Kiris
Twitter hashtag
#KvW
Deel-url
gids.tv/19165501

Niets snackt lekkerder weg dan de frikandel. Het schijnt dat we er 400 miljoen per jaar van eten. Maar waar en wanneer werd deze frituurfavoriet ooit bedacht? En wat is er waar van de geruchten over slachtafval die in de frikandel belanden? De Keuringsdienst van Waarde speurt de archieven na en komt met een speciaal verhaal over de frikandel.

Maarten bestelt een frikandel in een Brabantse snackbar, waar de eigenaar bekent zelf elke dag een frikandel te eten. Teun bezoekt Beckers, een snackgigant die claimt de frikandel te hebben uitgevonden. Ersin gaat langs bij Polskamp, producent van het hoofdingredient van de hedendaagse frikandel: kipseparatorvlees.

Keuringsdienst van Waarde: terug naar de basis op tv

Miljoen archieven snackbar keuken slachtafval keuringsdienst ersin kiris sofie van den enk teun van de keuken eten waarde keuringsdienst van waarde seizoen.