Bekijk de uitzending van Kasper van Kooten: Het wonderlijke leven van Jackie Fontanel terug

Za 16 november 2013 | 22:30 Kasper van Kooten: Het wonderlijke leven van Jackie Fontanel

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Kasper van Kooten: Het wonderlijke leven van Jackie Fontanel gemist? Bekijk hier naar Kasper van Kooten: Het wonderlijke leven van Jackie Fontanel gemist.

Kasper van Kooten: Het wonderlijke leven van Jackie Fontanel

Datum
Za 16 november 2013
Tijd
22:30 tot 23:30
Zender
NPO 3
Twitter hashtag
#KasperVanKooten
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/10155458

In de voorstelling ‘Het wonderlijke leven van Jackie Fontanel’ van Kasper van Kooten lopen twee verhalen parallel aan elkaar. Het interessante is dat het een mix van stijlen bevat. Het wordt aangekondigd als cabaret, maar het is meer dan dat. Het is een eenmanstoneelstuk met een duidelijke verhaallijn, iets wat veel cabaretvoorstellingen missen.

Kasper houdt het tempo erin. Hij heeft een snelle, beeldende en fysieke manier van vertellen die blijft boeien. Ook de muzikale intermezzo’s hebben het vlotte tempo van de swingende jaren twintig.

De sfeer van de voorstelling wordt grotendeels bepaald door het decor. Centraal staat een groot scherm. Tijdens de scènes worden daar filmpjes op afgespeeld. Het scherm maakt de gezongen nummers nog levendiger omdat er op die momenten een swingband verschijnt die de one-man show wat meer body geeft. De twee andere decorstukken zijn een aanlegsteiger en een piano die een grappige bijdrage leveren.

Kasper van Kooten: Het wonderlijke leven van Jackie Fontanel op tv

Piano boeien voorstelling cabaret show decor kasper van kooten scherm jackie.
Onderwerpen in Kasper van Kooten: Het wonderlijke leven van Jackie Fontanel
Promo - Kasper van Kooten: Het wonderlijke leven van Jackie Fontanel