Bekijk de uitzending van Karsten og Petra ut på Tur terug

Do 2 mei 2019 | 09:00 Karsten og Petra ut på Tur IMDb: 5.7

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Karsten og Petra ut på Tur gemist? Bekijk hier naar Karsten og Petra ut på Tur gemist.

Karsten og Petra ut på Tur

Karsten og Petra ut på Tur
Datum
Do 2 mei 2019
Tijd
09:00 tot 10:15
Zender
NPO 3
IMDb
5.7
Genre
Familiefilm
Jaar
2017
Regisseur
Arne Lindtner Naess
Acteurs
Oliver Dahl, Sigrun Enge, Janne Formoe, Björn Freiberg, Thorbjørn Harr
Deel-url
gids.tv/22184131

Casper & Emma Gaan de Bergen In (Karsten og Petra ut på Tur) is een Noorse familiefilm uit het jaar 2017. De film is geregisseerd door Arne Lindtner Næss. Met Oliver Dahl, Alba Ørbech-Nilssen en Jeppe Beck Laursen in de hoofdrol.

Het is herfstvakantie en Casper en Emma staan te trappelen om met hun knuffels, Welpje en Mevrouw Konijn, op een mooie reis te gaan. Caspers vader heeft een avontuurlijk verblijf geboekt in een park in de bergen, ver van de bewoonde wereld. Niet alleen Caspers ouders gaan mee, maar ook Emma's moeder en Aksel, een goede vriend van Caspers vader. Casper vindt het zielig voor Emma dat ze haar vader zo vreselijk mist en hoopt dat haar moeder en Aksel verliefd op elkaar worden. Dan zou Emma weer een perfect gezin hebben. Maar helaas: de vonk tussen Aksel en Emma's moeder slaat niet over. Casper blijft hardnekkig proberen de twee te koppelen, maar neemt daarbij steeds meer risico's. En dat in de wilde natuur van Noorwegen; als dat maar goed afloopt...

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/karsten-og-petra-ut-pa-tur

Karsten og Petra ut på Tur op tv

.
Karsten og Petra ut på Tur - Trailer