Bekijk de uitzending van Kanniewaarzijn terug

Di 20 november 2018 | 22:25 Kanniewaarzijn

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Kanniewaarzijn gemist? Bekijk hier naar Kanniewaarzijn gemist.

Kanniewaarzijn

Datum
Di 20 november 2018
Tijd
22:25 tot 23:00
Zender
NPO 1
Genre
Consumentenmagazine
Jaar
2018
Presentatie
Astrid Joosten
Twitter hashtag
#kanniewaarzijn
Uitzending gemist
Kanniewaarzijn gemist
Deel-url
gids.tv/21324036

Kanniewaarzijn is terug met een nieuw seizoen. In dit satirisch-informatieve programma wordt presentator Astrid Joosten ondersteund door de bekende acteurs Pierre Bokma, Plien van Bennekom, Annick Boer en Leo Alkemade. De afleveringen zijn elke dinsdag om 22:25 uur te zien op NPO 1.

Astrid Joosten: "We nemen weer bedrijven, overheden en instellingen op de hak, die knoeiwerk hebben geleverd. Hun wanprestaties worden door onze acteurs nagespeeld in vileine sketches. Tegelijkertijd proberen we gedupeerden daadwerkelijk te helpen. Want alle sketches uit het programma zijn gebaseerd op werkelijk gebeurde, absurde verhalen. Als kijker krijg je tips hoe je in zulke situaties kunt handelen."

In de eerste aflevering besteedt Kanniewaarzijn' aandacht aan een locatie waar je als gehandicapte naar toe moet om je te laten keuren, maar waar je met je rolstoel niet in kunt, en een mislukte tepeltatoeage na een borstkanker-operatie.

In de rubriek 'Weggegooid Geld' zien we een ongebruikt treinstation van 26 miljoen euro. De 'Kanniecolumn' is deze week van taalkundige en cabaretier Wim Daniëls. En we zien vreemdsoortige advertenties, onleesbare bijsluiters en rare verkeersborden in de rubriek 'Kla(a)re Taal'.

Kanniewaarzijn op tv

.