Bekijk de uitzending van Johnny English Reborn terug

Za 15 september 2018 | 20:30 Johnny English Reborn

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Johnny English Reborn gemist? Bekijk hier naar Johnny English Reborn gemist.

Johnny English Reborn

Johnny English Reborn
Datum
Za 15 september 2018
Tijd
20:30 tot 22:40
Zender
SBS 6
Genre
Komedie
Jaar
2011
Regisseur
Peter Howitt
Acteurs
Rowan Atkinson, Ben Miller, John Malkovich, Natalie Imbruglia, Tim Pigott-Smith
Twitter hashtag
#johnnyenglish
Deel-url
gids.tv/20938637

In aanloop naar de nieuwe film Johnny English Strikes Again, die vanaf 20 september in de bioscoop te zien is, zendt SBS6 de twee voorlopers uit de filmserie uit. Vorige week was Johnny English (2003) te zien en vanavond wordt Johnny English Reborn (2011) uitgezonden.

De Britse geheime dienst verliest al zijn elitespionnen, door een bomaanslag tijdens de begrafenis van een van hun agenten. Allemaal zijn ze op slag dood, behalve Johnny English, die niet bepaald bekend staat om zijn bekwaamheid.

Hij krijgt de opdracht om de gestolen kroonjuwelen terug te vinden. Hoofdverdachte is de Franse crimineel Pascal Sauvage, die de koningin van de troon wil stoten.

Johnny vliegt erin, want hij kent geen gevaar en geen vrees. In feite kent Johnny English helemaal niets.

De kluns wordt bovendien smoorverliefd op dubbelagente Lorna Campbell, wat het redden van de natie nog spannender maakt.

Johnny English Reborn op tv

Bomaanslag koningin geheime dienst crimineel begrafenis troon film hoofdverdachte bioscoop britse geheime dienst redden miller komedie opdracht johnny atkinson sbs6 stoten gevaar agenten dood ben miller john malkovich natalie imbruglia rowan atkinson campbell dienst week geen.

Meer uitzendingen van Johnny English Reborn