Bekijk de uitzending van John Van Den Heuvel Onthult: De Keiharde Werkelijkheid Achter No Surrender terug

Do 5 december 2013 | 21:30 John Van Den Heuvel Onthult: De Keiharde Werkelijkheid Achter No Surrender

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van John Van Den Heuvel Onthult: De Keiharde Werkelijkheid Achter No Surrender gemist? Bekijk hier naar John Van Den Heuvel Onthult: De Keiharde Werkelijkheid Achter No Surrender gemist.

John Van Den Heuvel Onthult: De Keiharde Werkelijkheid Achter No Surrender

Datum
Do 5 december 2013
Tijd
21:30 tot 22:30
Zender
RTL 4
Twitter hashtag
#NoSurrender
Deel-url
gids.tv/10340057

Sinds begin dit jaar volgt misdaadverslaggever John van den Heuvel de snelst groeiende motorclub van Nederland, No Surrender. De club kwam recent in het nieuws vanwege het lidmaatschap van Willem Holleeder, 'Big Willem' en Amsterdamse topcriminelen en geldt als grote concurrent van de Hells Angels. Johns journalistieke speurwerk leidde tot een onthullende reportage, met nog nooit eerder vertoonde beelden. Zo interviewde hij in het 'hol van de leeuw' alle kopstukken van No Surrender, onder wie president Klaas Otto, en was hij aanwezig bij besloten bijeenkomsten, wilde feesten en geheime inwijdingsrituelen van de club. Niet eerder drong een journalist zo diep door in de hermetisch gesloten wereld van motorclubs.

De reportage ‘De Keiharde Werkelijkheid Achter No Surrender - John van den Heuvel onthult geheimen van snelst groeiende motorclub’ was op dinsdag 26 november al te zien bij de digitale themazender RTL Crime, maar is vanavond voor iedereen te zien op RTL 4.

John Van Den Heuvel Onthult: De Keiharde Werkelijkheid Achter No Surrender op tv

President nederland willem holleeder holleeder motorclub lidmaatschap feesten journalist kopstukken motorclubs hells angels no surrender surrender hells angels geheimen john van den heuvel klaas otto reportage.
Hele uitzending: John Van Den Heuvel Onthult: De Keiharde Werkelijkheid Achter No Surrender