Bekijk de uitzending van Joanna Lumley's hidden Caribbean terug

Zo 29 maart 2020 | 21:41 Joanna Lumley's hidden Caribbean

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Joanna Lumley's hidden Caribbean gemist? Bekijk hier naar Joanna Lumley's hidden Caribbean gemist.

Joanna Lumley's hidden Caribbean

Datum
Zo 29 maart 2020
Tijd
21:41 tot 22:28
Zender
Eén
Genre
Educatief
Deel-url
gids.tv/24034270

Vanavond start de tweedelige reisserie waarin de Britse actrice en tv-presentatrice Joanna Lumley op zoek gaat naar de verborgen parels van twee landen in het Caribisch gebied: Cuba en Haïti.

Deel twee is volgende week zondag 5 april om 21:50 uur te zien op Eén. Bekijk op welk kanaal Eén bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/3715/kanaal-belgie-een.

Revolutie
Joanna ontmoet in Havana een jonge opkomende bokskampioene, ze maakt een tochtje door de hoofdstad met een jonge Cubaan, brengt een bezoek aan een hotel dat dateert van voor de revolutie en ziet de sigarenrollers naarstig aan het werk in hun fabriek.

Fidel Castro
In Hershey bezoekt ze het graf van Che Guevara om daarna door te reizen naar een strand met een luxueus hotelcomplex. Haar trip eindigt in de thuisstad van Fidel Castro, Santiago de Cuba, dat zich voorbereidt op de 60e verjaardag van de revolutie.

Joanna Lumley's hidden Caribbean op tv

.