Bekijk de uitzending van Jinek: Robert Doornbos en meer terug

Di 9 februari 2021 | 22:05 Jinek: Robert Doornbos en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek: Robert Doornbos en meer gemist? Bekijk hier naar Jinek: Robert Doornbos en meer gemist.

Jinek: Robert Doornbos en meer

Datum
Di 9 februari 2021
Tijd
22:05 tot 23:22
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Eva Jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/25833689

Onderwerpen van deze uitzending

Glibberen en glijden op de weg
Nederland is al dagen in de ban van het winterse weer en de (dikke) laag sneeuw. Dat betekent ook dat we glibberend en glijdend naar ons werk gaan, of even naar de supermarkt, maar hoe zorgen we dat we veilig zijn tijdens deze winterse omstandigheden? We bespreken het met Robert Doornbos.

Van kou naar schaatskoorts
Nadat we de afgelopen dagen enorm in de ban waren van de sneeuw, neemt de schaatskoorts het nu over. Wanneer kunnen we schaatsen en waar? We praten erover met meteoroloog Amara Onwuka en met Erik Ekkel van Ekkel.com. Hij houdt al jaren een website bij met de beste schaatsplekken.

Het soms amateuristische vervoer van coronavaccins
Onze coronavaccins worden soms op amateuristische wijze vervoerd, bijvoorbeeld door de plaatselijke cateraar. Hoe kan dit? Léon Tinke, voorzitter van de brancheorganisatie van farmaceutische groothandels, maakt zich zorgen.

Meer vrouwelijke astronauten
ESA is op zoek naar nieuwe astronauten. Vooral vrouwen en mensen met een lichamelijke beperking worden door ESA aangemoedigd om zich aan te melden. Wetenschapsjournaliste Anna Gimbrère wil zich ook aanmelden. Waarom? Vanavond vertelt ze er alles over.

Roerige dag in politiek Den Haag
Het was een roerige dag in politiek Den Haag. Zo is vandaag definitief besloten dat de avondklok wordt verlengd én Forum voor Democratie ligt onder vuur. We bespreken de laatste ontwikkelingen met politiek verslaggever van RTL Nieuws Floor Bremer en met politiek commentator van de Telegraaf Wouter de Winther.

Jinek: Robert Doornbos en meer op tv

.