Bekijk de uitzending van Jinek: Jesse Klaver, Pieter Omtzigt en meer terug

Ma 8 februari 2021 | 23:46 Jinek: Jesse Klaver, Pieter Omtzigt en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek: Jesse Klaver, Pieter Omtzigt en meer gemist? Bekijk hier naar Jinek: Jesse Klaver, Pieter Omtzigt en meer gemist.

Jinek: Jesse Klaver, Pieter Omtzigt en meer

Datum
Ma 8 februari 2021
Tijd
23:46 tot 01:06
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/25828300

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

'Ook middelbare scholen moeten weer open'
Na weken van sluiting gaan de basisscholen deze week weer open. De middelbare scholen blijven voorlopig echter nog dicht. Fractievoorzitter van GroenLinks Jesse Klaver zou dat graag anders zien. Hij wil dat ook de middelbare scholen zo snel mogelijk weer open gaan. Vanavond schuift hij aan.

Campagne van start: het eerste lijsttrekkersdebat
Het is bijna zover: de Tweede Kamerverkiezingen komen eraan. Op 17 maart mogen we naar de stembus en vandaag is de campagne definitief van start gegaan, want het Noordelijk Lijsttrekkersdebat vond plaats. We praten vanavond na met de running mate van het CDA: Pieter Omtzigt.

Een gloednieuw seizoen Ik Vertrek!
Jarenlang was hij achter de schermen betrokken bij het programma Ik Vertrek, maar nu doet hij zelf mee. Marc Waltman gaat samen met zijn partner Madelon op avontuur in Spanje. Hoe is het hen bevallen? Vanavond vertellen zij er alles over.

Wanneer kunnen we schaatsen?
Dit winterse weer maak je eens in de dertig jaar mee. Heel Nederland is in de ban van het witte goud en heeft de sneeuwkoorts te pakken. Schaatsen op natuurijs is de stip aan de horizon en de Elfstedentocht de kers op de taart. Maar de vraag is: breekt natuurijs wet? Meteoroloog Nicolien Kroon en voormalig schaatser Marianne Timmer schuiven aan.

Jinek: Jesse Klaver, Pieter Omtzigt en meer op tv

.