Bekijk de uitzending van Jinek: Ahmed Aboutaleb en meer terug

Vr 5 februari 2021 | 22:02 Jinek: Ahmed Aboutaleb en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek: Ahmed Aboutaleb en meer gemist? Bekijk hier naar Jinek: Ahmed Aboutaleb en meer gemist.

Jinek: Ahmed Aboutaleb en meer

Datum
Vr 5 februari 2021
Tijd
22:02 tot 23:20
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Eva Jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/25804525

Onderwerpen van deze uitzending

Nog langer in lockdown... Wat zijn de gevolgen?
Ondanks alle coronamaatregelen komt er alsnog een derde golf op ons af. En dus zitten we nog weken in lockdown en lijkt een verlenging van de avondklok onvermijdelijk. We bespreken de gevolgen met de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb, die deze week ook zijn visie op de toekomst van zijn stad presenteerde.

Het was een week met weinig lichtpuntjes
Het was opnieuw een week met weinig lichtpuntjes. Een derde golf die op ons afkomt, nog langer in lockdown en verlenging van de avondklok lijkt bijna onvermijdelijk. Maar ondertussen gaan de voorbereidingen voor de verkiezingen gewoon door. Politiek verslaggever Floor Bremer van RTL Nieuws praat ons bij.

Tony Junior had tour in Taiwan, waar corona niet lijkt te bestaan
Lekker dansen op een feestje tot diep in de nacht, zonder avondklok, geen 1,5 meter afstand en geen mondkapjes. In Taiwan gebeurt het en worden de clubs afgebroken alsof corona niet bestaat. Vanavond vertelt DJ Tony Junior over zijn tour door Taiwan!

Nieuwe muziek van DI-RECT!
DI-RECT zit niet stil in coronatijd: vandaag verscheen hun nieuwe single 'Wild Hearts’. Vanavond schuiven ze aan en treden ze op.

Jinek: Ahmed Aboutaleb en meer op tv

.