Bekijk de uitzending van Jinek: Attje Kuiken, Marieke van de Zilver en meer terug

Wo 3 februari 2021 | 22:06 Jinek: Attje Kuiken, Marieke van de Zilver en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek: Attje Kuiken, Marieke van de Zilver en meer gemist? Bekijk hier naar Jinek: Attje Kuiken, Marieke van de Zilver en meer gemist.

Jinek: Attje Kuiken, Marieke van de Zilver en meer

Datum
Wo 3 februari 2021
Tijd
22:06 tot 23:24
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Eva Jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/25804237

Onderwerpen van deze uitzending

Debat over datalek GGD
Bravoure en nonchalance, daarmee irriteerde Hugo de Jonge de Tweede Kamer vorige week, toen hij reageerde op de datalekken bij de GGD. Vandaag draaide hij 180 graden. We praten na met Attje Kuiken, Tweede Kamerlid voor de PvdA, politiek verslaggever Marieke van de Zilver en techjournalist Daniël Verlaan.

We willen massáál een huisdier
Sinds corona snakken we naar huisje, boompje én ook een beestje. We kopen massaal coronakatten of lockdownlabradors. Helaas heeft deze populariteit ook een keerzijde. Hondenfokkers halen te jonge en zieke broodfokhondjes uit landen als Hongarije en verkopen die door in Nederland. Dit levert vaak zieke en zelfs gevaarlijke hondjes op. Hondenliefhebbers Antoinnette Scheulderman en Fatima Moreira de Melo vertellen samen met Karen Soeters van House of Animals waar je op moet letten.

De gevaren van crystal meth
De zeer verslavende drug crystal meth maakt een zorgelijke opkomst in Nederland. In de documentaire ‘Breaking Meth’ van Jessica Villerius is het gevaar en de bestrijding van crystal meth te zien. Hoofd Landelijke Recherche Andy Kraag en ervaringsdeskundige Rick Verhagen schuiven vanavond aan.

Jinek: Attje Kuiken, Marieke van de Zilver en meer op tv

.