Bekijk de uitzending van Jinek terug

Wo 3 februari 2021 | 14:06 Jinek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek gemist? Bekijk hier naar Jinek gemist.

Jinek

Datum
Wo 3 februari 2021
Tijd
14:06 tot 15:35
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/25804225

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

Nederland blijft langer in lockdown
Opnieuw wordt de lockdown verlengd. En dat betekent dat kroegen, kappers, sportscholen, restaurants en niet-essentiële winkels tot tenminste 2 maart gesloten blijven. Lichtpuntjes zijn er wel: de basisscholen mogen open en de avondklok lijkt alweer op de helling te staan. We bespreken het met arts-microbioloog Jean-Luc Murk, fractievoorzitter van de ChristenUnie Gert-Jan Segers en politiek columnist van NRC Handelsblad Tom-Jan Meeus.

Verbijstering bij verdachten: Villamoord-zaak wordt niet heropent
Het is mogelijk de grootste rechterlijke dwaling in Nederland ooit: de Arnhemse Villamoord. Negen mannen werden twintig jaar geleden veroordeeld voor de moord op een 63-jarige vrouw, maar jaren later ontstaat steeds meer twijfel over de gang van zaken bij deze zaak. Tot de verbijstering van de verdachten, adviseerde de advocaat-generaal vandaag om de zaak niet te heropenen. Aan tafel: Nevzat Altay, die 8 jaar vastzat voor de moord, en zijn advocaat Paul Acda.

De geknipte gast is terug, in aangepaste vorm!
Er wordt niet meer geknipt in het programma ‘De geknipte gast’, maar presentator Eus interviewt zijn gasten nog altijd in zijn barbershop. Hans Dorrestijn is zijn eerste gast. Ze schuiven vanavond samen aan.

Jinek op tv

.