Bekijk de uitzending van Jinek: Jean-Luc Murk, Gert-Jan Segers en meer terug

Di 2 februari 2021 | 22:03 Jinek: Jean-Luc Murk, Gert-Jan Segers en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek: Jean-Luc Murk, Gert-Jan Segers en meer gemist? Bekijk hier naar Jinek: Jean-Luc Murk, Gert-Jan Segers en meer gemist.

Jinek: Jean-Luc Murk, Gert-Jan Segers en meer

Datum
Di 2 februari 2021
Tijd
22:03 tot 23:20
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Eva Jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/25798089

Onderwerpen van deze uitzending

Nederland blijft langer in lockdown
Opnieuw wordt de lockdown verlengd. En dat betekent dat kroegen, kappers, sportscholen, restaurants en niet-essentiële winkels tot tenminste 2 maart gesloten blijven. Lichtpuntjes zijn er wel: de basisscholen mogen open en de avondklok lijkt alweer op de helling te staan. We bespreken het met arts-microbioloog Jean-Luc Murk, fractievoorzitter van de ChristenUnie Gert-Jan Segers en politiek columnist van NRC Handelsblad Tom-Jan Meeus.

Verbijstering bij verdachten: Villamoord-zaak wordt niet heropent
Het is mogelijk de grootste rechterlijke dwaling in Nederland ooit: de Arnhemse Villamoord. Negen mannen werden twintig jaar geleden veroordeeld voor de moord op een 63-jarige vrouw, maar jaren later ontstaat steeds meer twijfel over de gang van zaken bij deze zaak. Tot de verbijstering van de verdachten, adviseerde de advocaat-generaal vandaag om de zaak niet te heropenen. Aan tafel: Nevzat Altay, die 8 jaar vastzat voor de moord, en zijn advocaat Paul Acda.

De geknipte gast is terug, in aangepaste vorm!
Er wordt niet meer geknipt in het programma ‘De geknipte gast’, maar presentator Eus interviewt zijn gasten nog altijd in zijn barbershop. Hans Dorrestijn is zijn eerste gast. Ze schuiven vanavond samen aan.

Jinek: Jean-Luc Murk, Gert-Jan Segers en meer op tv

.