Bekijk de uitzending van Jinek: Julio Poch, Jorden van Foreest en meer terug

Ma 1 februari 2021 | 23:47 Jinek: Julio Poch, Jorden van Foreest en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek: Julio Poch, Jorden van Foreest en meer gemist? Bekijk hier naar Jinek: Julio Poch, Jorden van Foreest en meer gemist.

Jinek: Julio Poch, Jorden van Foreest en meer

Datum
Ma 1 februari 2021
Tijd
23:47 tot 01:11
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/25791940

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

Ontwikkelingen in de zaak Julio Poch
Nieuwe ontwikkelingen in de zaak Julio Poch. Na jarenlang onderzoek blijkt volgens een speciale commissie dat de overheid 'zorgvuldig en correct' gehandeld heeft bij de arrestatie van de piloot. Wel een opmerkelijk detail: kringen rond het Koninklijk Huis hebben zich mogelijk bemoeid met de uitlevering van Poch. Samen met advocaat Geert-Jan Knoops schuift Poch aan.

Schaakgenie Jorden van Foreest
Groot feest voor de 21-jarige schaakgenie Jorden van Foreest. Hij wint het Tata-steel toernooi en dat is in alle opzichten een uitzonderlijke prestatie! Foreest liet vele schaakgrootheden achter zich en zette drie schaakzetten per seconde in de grote finale. De 21-jarige kampioen begon als nummer 66 van de wereld aan het befaamde schaaktoernooi, maar blies vriend en vijand omver.

Einde aan de zware lockdown?
Er lijkt licht te schijnen aan het einde van de tunnel. De zwaarste lockdown tot nu toe, wordt mogelijk iets versoepeld. Diederik Gommers, Wouter de Winther, Barbara Baarsma en Hans Spekman bespreken vanavond de veranderingen.

Jinek: Julio Poch, Jorden van Foreest en meer op tv

.