Bekijk de uitzending van Jinek: Pieter Klok, Paul Jansen en meer terug

Do 28 januari 2021 | 22:04 Jinek: Pieter Klok, Paul Jansen en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek: Pieter Klok, Paul Jansen en meer gemist? Bekijk hier naar Jinek: Pieter Klok, Paul Jansen en meer gemist.

Jinek: Pieter Klok, Paul Jansen en meer

Datum
Do 28 januari 2021
Tijd
22:04 tot 23:21
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Eva Jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/25771742

Onderwerpen van deze uitzending

Journalisten ook steeds vaker doelwit van onrust
Het is onrustig in Nederland. Terwijl de regering een controversiële avondklok invoert, braken in heel Nederland rellen en plunderingen uit. De hoofdredacteuren van de drie grootste kranten van Nederland reflecteren op een tijd waarin ook journalisten zelf steeds vaker doelwit van de onrust zijn. Aan tafel: Pieter Klok, Paul Jansen en Hans Nijenhuis.

Artis moet afscheid nemen van hun leeuwen
De coronacrisis dwong Artis-directeur Rembrandt tot het nemen van een pijnlijke beslissing: de dierentuin moet afscheid nemen van hun drie leeuwen.

GGD al langer op de hoogte van privacylek
Afgelopen maandag werd bekend dat door een privacylek bij de GGD, de gegevens van miljoenen Nederlanders in handen van criminelen zijn beland. Nu blijkt dat de GGD al langer op de hoogte was van de misstanden. Journalist Daniël Verlaan bracht het verhaal aan het licht en is vanavond te gast.

Nederland bungelt onderaan Europese vaccinatie-ranglijst
Het vaccineren in Nederland gaat traag. Ondertussen bungelt Nederland onderaan de Europese ranglijst. In totaal zijn er zo'n 200.000 mensen gevaccineerd. Hierover praten we door met Ernst Kuipers.

Jinek: Pieter Klok, Paul Jansen en meer op tv

.