Bekijk de uitzending van Jinek: Tijl Beckand, Maaike Neuféglise en meer terug

Di 26 januari 2021 | 22:03 Jinek: Tijl Beckand, Maaike Neuféglise en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek: Tijl Beckand, Maaike Neuféglise en meer gemist? Bekijk hier naar Jinek: Tijl Beckand, Maaike Neuféglise en meer gemist.

Jinek: Tijl Beckand, Maaike Neuféglise en meer

Datum
Di 26 januari 2021
Tijd
22:03 tot 23:20
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Eva Jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/25758978

Onderwerpen van deze uitzending

Wat is het verhaal van Wolfgang Amadeus Mozart?
Morgen is het de 265ste verjaardag van Wolfgang Amadeus Mozart. Dat vieren we met Mozart fan en klassieke muziek freak Tijl Beckand. Wat is het verhaal van Mozart en welk stuk mogen we echt niet missen? Tijl leert ons alles.

Winkel Maaike werd door relschoppers verwoest
Gisteravond werd de winkel van Maaike Neuféglise door relschoppers compleet aan diggelen geslagen. Vanavond vertelt ze wat ze in haar winkels aantrof toen de relschoppers eenmaal waren vertrokken en over een bijzondere actie die voor haar gestart werd.

Vernielers moeten betalen voor schade, kan dat?
Minister Grapperhaus wil de schade van de avondklokrellen gaan verhalen op de vernielers, maar is dit juridisch haalbaar? Advocaat Geert-Jan Knoops vreest een lang proces, maar hij heeft een alternatief plan om winkeliers te helpen. Knoops legt het vanavond uit.

Hoe moeten we omgaan met de rellen?
Hoe moeten we omgaan met de rellen? En hoelang zal de onrust nog duren? Marco Zannoni, directeur van het Instituut voor Veiligheids- en Crisismanagement, vertelt vanavond hoe we deze crisis te lijf moeten gaan.

Jinek: Tijl Beckand, Maaike Neuféglise en meer op tv

.