Bekijk de uitzending van Jinek terug

Di 26 januari 2021 | 13:52 Jinek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek gemist? Bekijk hier naar Jinek gemist.

Jinek

Datum
Di 26 januari 2021
Tijd
13:52 tot 15:32
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/25758967

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

"Mijn stad huilt en ik ook"
"Mijn stad huilt en ik ook”, sprak burgemeester John Jorritsma van Eindhoven gisteren, na de hevige avondklokrellen in zijn stad. Hoe nu verder? Vanavond reageren Jorritsma en politiechef Wilbert Paulissen van politie Oost-Brabant op de rellen.

Illegale handel uit coronasystemen
Miljoenen adresgegevens, telefoon- en burgerservicenummers afkomstig uit de twee belangrijkste coronasystemen van de GGD worden illegaal verhandeld. Dat blijkt uit groot onderzoek van RTL Nieuws. Hierover schuift techjournalist Daniel Verlaan en misdaadverslaggever Peter R. de Vries aan.

Avondklokrellen schokken Nederland
De avondklokrellen van afgelopen weekend schokten Nederland. Voor vanavond zijn er ook weer noodverordeningen van kracht. Wie zijn deze relschoppers? We praten erover met terrorismedeskundige Beatrice de Graaf. Vanmiddag kwam het Veiligheidsberaad weer bijeen, waar de burgemeesters onder andere spraken over de avondklokrellen. Politiek verslaggever Floor Bremer was erbij en schuift aan.

Vrachtwagenchauffeur alleen voor mannen? Nee hoor!
Vrachtwagenchauffeur is een typisch mannenberoep. Maar in 'Meiden die Rijden’ zien we dat er ook heel veel vrouwen floreren in de transportwereld. Met welke vooroordelen krijgen vrouwelijke vrachtwagenchauffeurs te maken en hoe rekenen ze er mee af? Amy en Janneke vertellen het vanavond in Jinek!

Jinek op tv

.