Bekijk de uitzending van Jinek terug

Vr 22 januari 2021 | 14:01 Jinek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek gemist? Bekijk hier naar Jinek gemist.

Jinek

Datum
Vr 22 januari 2021
Tijd
14:01 tot 15:27
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/25739268

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

Hoe te leren leven met doodgaan
In enkele seconden stond het leven van de 24-jarige Melissa Kremer uit Hoorn totaal op z’n kop. Vorig jaar maart kreeg ze te horen dat ze opnieuw leukemie had en dit keer niet meer zou genezen. Met haar succesvolle blog en Instagram-account 'Mijn kwaad bloed' neemt Melissa haar volgers mee in dit proces: hoe te leren leven met doodgaan. Vanavond schuift ze aan.

Openheid en humor in tweede show Patrick Laureij
In de tweede show van cabaretier Patrick Laureij is er uiteraard veel ruimte voor harde grappen, maar spreekt hij ook eerlijk over zijn depressie en paniekaanvallen. Na twee jaar touren is ‘Nederlands Hoop’ aanstaande zaterdag voor het eerst te zien op TV.

De geldkraan gaat opnieuw wagenwijd open
En opnieuw gaat de geldkraan wagenwijd open om de gevolgen van het coronavirus voor bedrijven te beperken. Het kabinet trekt nog eens 7,6 miljard euro uit om voorraden op te kopen, vaste lasten te vergoeden en nu ook om startende ondernemers te helpen. We bespreken het steunpakket met demissionair minister van Financiën Wopke Hoekstra.

Definitief: ons land krijgt een avondklok
De avondklok komt er definitief. We praten erover met de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb en Ernst Kuipers. En we schakelen naar Wuhan, waar viroloog Marion Koopmans ons vertelt hoe we ons beter moeten voorbereiden op toekomstige pandemieën.

Jinek op tv

.