Bekijk de uitzending van Jinek: Chantal Janzen, Michiel Vos en meer terug

Vr 6 november 2020 | 23:43 Jinek: Chantal Janzen, Michiel Vos en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek: Chantal Janzen, Michiel Vos en meer gemist? Bekijk hier naar Jinek: Chantal Janzen, Michiel Vos en meer gemist.

Jinek: Chantal Janzen, Michiel Vos en meer

Datum
Vr 6 november 2020
Tijd
23:43 tot 01:07
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/25329914

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

'Oh, Wat Een Jaar!' met Chantal Janzen
Teamcaptains Ruben Nicolai en Carlo Boszhard gaan morgen onder leiding van Chantal Janzen weer terug in de tijd in een nieuw seizoen ‘Oh, Wat Een Jaar!’. Vanavond vertelt de presentatrice in Jinek over haar nieuwe presentatieklus en keren we even terug naar het jaar 1990.

Joe Biden waarschijnlijk 46e president van VS
Na dagen van stemmen tellen, moddergooien en chaos lijkt er eindelijk een einde in zicht voor de Amerikaanse verkiezingen. Zoals het er nu naar uitziet gaat Joe Biden de 46e president van de Verenigde Staten worden. We bespreken het laatste nieuws met Michiel Vos, Joost Eerdmans en Ozcan Akyol.

Een bijzondere dag voor Glennis Grace
Het is een bijzondere dag voor Glennis Grace. De zangeres brengt na ruim 2 jaar haar nieuwe single ‘Geen Traan’ uit. Het is een persoonlijk nummer dat gaat over haar relatiebreuk met haar ex-vriend Levy. Vanavond vertelt ze over deze periode en treedt ze natuurlijk op.

Wie worden de afvallers van The Masked Singer?
Het programma 'The Masked Singer' houdt ons al weken in zijn greep. Vanavond schuiven de twee afvallers van vanavond bij ons aan.

Jinek: Chantal Janzen, Michiel Vos en meer op tv

.