Bekijk de uitzending van Jinek terug

Vr 6 november 2020 | 13:39 Jinek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek gemist? Bekijk hier naar Jinek gemist.

Jinek

Datum
Vr 6 november 2020
Tijd
13:39 tot 15:14
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/25329900

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

Wordt het Donald Trump of Joe Biden?
Twee dagen na de verkiezingen is het nog steeds ongemeen spannend in de Verenigde Staten. Wordt het Donald Trump of Joe Biden? We bespreken het laatste nieuws over de Amerikaanse presidentsverkiezingen bij Jinek met Joost Eerdmans en Michiel Vos.

De ondergedoken leraar om cartoons
Een leraar moest onderduiken vanwege een cartoon. Hoe ver mag je gegaan met het beledigen van de profeet? Advocate Elsa van de Loo en Kamerlid Dilan Yeşilgöz gaan met elkaar is discussie.

Allebei borstkanker en ze opereerden elkaar
Hester Oldenburg en Marie-Jeanne Vrancken Peeters zijn borstkankerchirurg, ze kregen allebei borstkanker en opereerden elkaar. En samen schreven ze ook een boek: ‘Alles over borstkanker’, met alle informatie over borstkanker. Vanavond vertellen ze waarom dit boek gemaakt moest worden.

Opnieuw speciale First Dates-editie
Al vijf jaar lang kunnen we massaal genieten van de ongemakkelijke, soms pijnlijke en vooral hilarische eerste ontmoetingen in het programma First Dates. Met Valentijnsdag was er al een speciale vip-editie en de koek bleek nog lang niet op: in drie gloednieuwe afleveringen gaan bekende Nederlanders op date en zijn we getuige van schattige, aandoenlijke en wellicht zelfs romantische afspraakjes. Frits Huffnagel en Irene van de Laar gingen de uitdaging aan en schuiven vanavond bij ons aan om erover te vertellen.

Jinek op tv

.