Bekijk de uitzending van Jinek: Joost Eerdmans, Jutta Leerdam en meer terug

Wo 4 november 2020 | 23:58 Jinek: Joost Eerdmans, Jutta Leerdam en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek: Joost Eerdmans, Jutta Leerdam en meer gemist? Bekijk hier naar Jinek: Joost Eerdmans, Jutta Leerdam en meer gemist.

Jinek: Joost Eerdmans, Jutta Leerdam en meer

Datum
Wo 4 november 2020
Tijd
23:58 tot 01:19
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/25317752

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

Een bijzondere dag in Amerika
De dag begon met een veelbesproken uitspraak van president Trump, waarin hij de overwinning claimde en uitging van 'mega fraude'. Het zal nog wel even duren voordat de definitieve uitslag bekend is. En als dat zover is, is het nog maar de vraag of Trump deze uitslag zal accepteren. Met Joost Eerdmans, Michiel Vos, Sybrand Buma en Wouter de Winther bespreken we deze bijzondere dag.

Sportkoppel Koen en Jutta lanceren eigen schaatsploeg
Ze zijn misschien wel het populairste sportkoppel van Nederland: Koen Verweij en Jutta Leerdam. Ze delen niet alleen hun leven samen, maar bundelen nu ook hun krachten op sportief vlak. Onlangs lanceerden ze hun eigen schaatsploeg: Worldstream. Voor dat team won Jutta dit weekend goud én zilver tijdens de NK Afstanden. Vanavond schuiven ze samen aan.

Bijzondere verhalen uit het Erasmus MC
Voor haar nieuwe programma ‘Uit Het Leven Gegrepen’ stond Leonie Ter Braak maandenlang te posten in de hal van het Erasmus MC. Ze ging op zoek naar mensen die haar ter plekke hun bijzondere verhaal wilden vertellen.

Jinek: Joost Eerdmans, Jutta Leerdam en meer op tv

.