Bekijk de uitzending van Jinek: Thierry Baudet, Martijn Krabbé en meer terug

Ma 2 november 2020 | 22:06 Jinek: Thierry Baudet, Martijn Krabbé en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek: Thierry Baudet, Martijn Krabbé en meer gemist? Bekijk hier naar Jinek: Thierry Baudet, Martijn Krabbé en meer gemist.

Jinek: Thierry Baudet, Martijn Krabbé en meer

Datum
Ma 2 november 2020
Tijd
22:06 tot 23:19
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Eva Jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/25307039

Onderwerpen van deze uitzending

Hoe ziet de toekomst voor FvD eruit?
Met nog maar vier maanden tot de Tweede Kamerverkiezingen begint de campagne op stoom te komen. Afgelopen zaterdag maakte Forum voor Democratie de top 10 van de kandidatenlijst bekend. We praten over de toekomst van de partij met lijsttrekker Thierry Baudet, nummer 3 Nicki Verweij en nummer 5 Eva Vlaardingerbroek.

Het succes van Kopen Zonder Kijken
Een huis kopen zonder de woning ooit gezien te hebben. Dat is de formule van het succesprogramma 'Kopen Zonder Kijken’, waar wekelijks bijna 1,5 miljoen mensen naar kijken. Alex van Keulen, Martijn Krabbé, en Ben Sikkes doen iedere week hun best om een droomhuis te maken. Wat is het geheim van het succes van 'Kopen Zonder Kijken'? Presentator Martijn Krabbé komt, samen met bouwdeskundige Bob Sikkes, vertellen over het succes van hun programma.

Alle pijlen op pilotenvakbond VNV gericht
Dit weekend werd duidelijk dat KLM voorlopig geen nieuwe staatssteun krijgt. KLM werd het met één van de vakbonden, pilotenvakbond VNV, niet eens over een langere looptijd van de bezuinigingen. Alle pijlen zijn nu op pilotenvakbond VNV gericht. Vanavond schuift de voorman van pilotenvakbond VNV, Willem Schmid, bij ons aan hierover.

De economische gevolgen van de nieuwste maatregelen
De daling van het aantal coronabesmettingen lijkt ingezet. De afgelopen 24 uur werden ruim 8000 besmettingen gemeld. 400 minder dan gisteren. Toch lijkt het erop dat het kabinet morgen met extra maatregelen komt, want de druk op de ziekenhuizen is nog steeds te hoog. Aan tafel zit Jeroen Smit over de economische gevolgen van de nieuwste coronamaatregelen.

Jinek: Thierry Baudet, Martijn Krabbé en meer op tv

.