Bekijk de uitzending van Jinek: Jesse Klaver, Ernst Kuipers en meer terug

Do 29 oktober 2020 | 22:05 Jinek: Jesse Klaver, Ernst Kuipers en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek: Jesse Klaver, Ernst Kuipers en meer gemist? Bekijk hier naar Jinek: Jesse Klaver, Ernst Kuipers en meer gemist.

Jinek: Jesse Klaver, Ernst Kuipers en meer

Datum
Do 29 oktober 2020
Tijd
22:05 tot 23:17
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Eva Jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/25286371

Oderwerpen van deze uitzending

Kunnen we voorzichtig positief zijn?
Voorzichtig positief nieuws van Ernst Kuipers vandaag, de opnamecijfers van coronapatiënten lijken af te vlakken. GroenLinks-leider Jesse Klaver wil de zorg met oud en nieuw helpen, door een algeheel vuurwerkverbod.

Liters bloed, zweet en tranen
Wie heeft het in zich om de zwaarste militaire training van het Nederlandse leger te voltooien? In het nieuwe TV-programma Kamp van Koningsbrugge worden 15 burgers vrijwillig op hun uiterste grenzen getest. Begeleiders Jeroen van Koningsbrugge en Ray zagen hoe de liters bloed, zweet en tranen in het rond vlogen.

Akwasi heeft een nieuwe missie
Akwasi verwierf bekendheid door rapformatie Zwart Licht, was tafelheer bij DWDD en deed mee aan Expeditie Robinson. Maar hij kreeg pas echt nationale bekendheid sinds zijn speech tijdens het Black Lives Matter protest op de Dam. Wat hierna volgde, was een golf van haat en kritiek. Akwasi kwam terecht in het oog van de storm. Vanavond blikt hij bij Eva terug op deze periode en praat hij over zijn nieuwe missie: Omroep Zwart.

Weet Wat Je Date: voor wie liefde niet vanzelfsprekend is
Hoe maak je een verpletterende indruk op je eerste date? Wat is het belang van seks in een relatie? En wanneer begin je over je diepgewortelde kinderwens? Issues die voor de meeste mensen al een uitdaging lijken maar voor mensen met een beperking nog eens extra. In de nieuwe serie 'Weet Wat Je Date' onderzoekt Eva Eikhout, die zelf een beperking heeft, het geheim van de liefde en spreekt ze met koppels voor wie die liefde niet vanzelfsprekend is. Vanavond schuift Eva bij ons aan tafel en vertelt ze alles over haar nieuwe programma.

Jinek: Jesse Klaver, Ernst Kuipers en meer op tv

.