Bekijk de uitzending van Jinek: Carlo Boszhard, Marieke Elsinga en meer terug

Wo 28 oktober 2020 | 23:52 Jinek: Carlo Boszhard, Marieke Elsinga en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek: Carlo Boszhard, Marieke Elsinga en meer gemist? Bekijk hier naar Jinek: Carlo Boszhard, Marieke Elsinga en meer gemist.

Jinek: Carlo Boszhard, Marieke Elsinga en meer

Datum
Wo 28 oktober 2020
Tijd
23:52 tot 01:16
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/25279860

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

I Can See Your Voice, maar is dat zo?
Van de makers van The Masked Singer start morgenavond het nieuwe programma I Can See Your Voice. In de show draait alles eigenlijk maar om één vraag: kun je aan iemand zien of hij/zij een fantastische stem heeft, zonder dat er ook maar één noot wordt gezongen? Presentator Carlo Boszhard en panellid Marieke Elsinga vertellen vanavond over het nieuwe programma!

Meer teststraten vóór 7 december
Eindelijk! Vóór december komen er 7 grote teststraten en 25 locaties voor sneltesten bij. Microbioloog Rosanne Hertzberger, opiniepeiler Gijs Rademaker en horecaondernemer Khalid Oubaha praten ons bij.

Linda Hakeboom filmt haar ziekte
Linda Hakeboom kreeg afgelopen augustus verschrikkelijk nieuws: ze heeft borstkanker en het is ook nog eens uitgezaaid. Normaal gesproken filmt ze voor haar werk vooral anderen, maar nu besloot ze om de camera op zichzelf te richten. Ze filmt zichzelf tijdens het hele proces, waar ze nu midden in zit. Hoe gaat het met haar? En wat maakt ze door? Daarover komt ze praten.

De bizarre aankoop van Bob
Het woord 'jongensdroom' doet het verhaal van Bob Scholte te kort. De 22-jarige student vond op Marktplaats een leuk schilderijtje. Een paar weken later zat hij in Parijs om te horen dat het werk een origineel is van de Franse kubist André Lhote en misschien wel tienduizenden euro's waard is. De droom van Bob? Een expert worden zoals bij 'Tussen kunst en kitsch'.

Jinek: Carlo Boszhard, Marieke Elsinga en meer op tv

.