Bekijk de uitzending van Jinek: Lucille Werner, Jamai Loman en meer terug

Di 27 oktober 2020 | 23:39 Jinek: Lucille Werner, Jamai Loman en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek: Lucille Werner, Jamai Loman en meer gemist? Bekijk hier naar Jinek: Lucille Werner, Jamai Loman en meer gemist.

Jinek: Lucille Werner, Jamai Loman en meer

Datum
Di 27 oktober 2020
Tijd
23:39 tot 00:56
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/25274292

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

Lucille Werner gaat de politiek in
Een opmerkelijke stap. Tv-presentator Lucille Werner wil de politiek in. Vandaag maakte het CDA bekend dat zij op plek tien van de kandidatenlijst voor de verkiezingen van volgend jaar staat. En daarmee is de kans aanzienlijk dat we de oud-presentator van Lingo vanaf volgend jaar terugzien in de vaderlandse politiek. Vanavond vertelt ze over haar besluit de politiek in te gaan.

Het heftige leven van Marleen
Als gevolg van een zeer zeldzame aandoening in de laatste weken van haar zwangerschap, balanceerde Marleen Nieuwkamer vijf jaar geleden twee maanden lang op de rand van leven en dood. Wat er in die maanden is gebeurd, tart iedere verbeelding. Met twee beenprotheses tot boven de knie veranderde haar leven compleet, maar wat ze niet voor mogelijk had gehouden was een wandeling door het bos... Marleen en Jamai Loman schuiven vanavond samen aan over het programma ‘Over Winnaars.’

Glen Faria en Kenny B hebben nieuwe muziek
Zangers Glen Faria en Kenny B hebben samen het lied 'Niet Boos Zijn’ uitgebracht. De boodschap is: houd je hoofd omhoog en kijk vooruit naar de toekomst. Vanavond vertellen ze er alles over en treden ze op.

Jinek: Lucille Werner, Jamai Loman en meer op tv

.