Bekijk de uitzending van Jinek terug

Ma 26 oktober 2020 | 14:02 Jinek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek gemist? Bekijk hier naar Jinek gemist.

Jinek

Datum
Ma 26 oktober 2020
Tijd
14:02 tot 15:34
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/25268876

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

Het laatste debat tussen Trump en Biden!
Amerikanen hadden zich schrap gezet voor een nieuwe partij moddergooien, maar zagen vannacht zowaar een inhoudelijk debat tussen Donald Trump en Joe Biden. Heeft dit de campagne beïnvloed of hebben de Amerikanen hun keuze allang gemaakt? Te gast zijn Amerikadeskundige Michiel Vos en politicus Joost Eerdmans.

Het was Wereldstotterdag: wij praten met ervaringsdeskundigen!
Van internationale filmhelden tot Nederlandse politici en van wereldberoemde popsterren tot topfitte atleten. Wereldwijd zijn er ongeveer zestig miljoen mensen die stotteren of spraakproblemen hebben. In Nederland stottert 1% van de bevolking wat neerkomt op 170.000 mensen. We praten er vanavond over met evaringsdeskundigen Femke Merel van Kooten-Arissen, Erben Wennemars en Waldemar Torenstra.

Over de wereld van misdaad, geweld en boeven
Het blijft een eindeloze bron van fascinatie: de wereld van misdaad, geweld en boeven. De kijker smult en gruwelt ervan, maar wie zijn de mannen die écht oog in oog durven te staan met de criminelen. Kees van der Spek en Ewout Genemans lijken op het eerste gezicht allebei verschillend, maar in de kern doen ze hetzelfde: boeven ontmaskeren.

Een nieuw dagrecord: 10.000 besmettingen
Diederik Gommers is te gast.

Jinek op tv

.