Bekijk de uitzending van Jinek: Peter R. de Vries, Erica Terpstra en meer terug

Do 8 oktober 2020 | 23:44 Jinek: Peter R. de Vries, Erica Terpstra en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek: Peter R. de Vries, Erica Terpstra en meer gemist? Bekijk hier naar Jinek: Peter R. de Vries, Erica Terpstra en meer gemist.

Jinek: Peter R. de Vries, Erica Terpstra en meer

Datum
Do 8 oktober 2020
Tijd
23:44 tot 01:06
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/25170679

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

Strafeis OM tegen Jos B. bekend
Het was de vijfde dag in de strafzaak tegen Jos B, een dag die volledig in het teken stond van de bewijslast die het OM aandroeg. Jos B. wordt vervolgd voor het ontvoeren, seksueel misbruiken en doden van de elfjarige Nicky Verstappen, nu 22 jaar geleden. Volgens het OM staat buiten kijf dat Jos B. de dader is. Na een lange dag kwam het OM vandaag met een strafeis. We praten over de strafzaak met de woordvoerder van de familie Verstappen: Peter R. de Vries.

Meer perspectief voor evenementenbranche
Terwijl de illegale feesten en huisfeesten toenemen heeft de eventsector de grootste moeite het hoofd boven water te houden. Event producer Pieter Lubberts en Ahoy-directeur Jolanda Jansen hebben een plan voor meer perspectief voor evenementen en econoom Marieke Blom praat ons bij over de economische situatie van de evenementenbranche.

Opvallende acteurs in nieuwe Sinterklaasfilm
De pepernoten liggen al even in de schappen, maar de Sinterklaaspret kan pas echt beginnen nu de nieuwe Sinterklaasfilm in de bioscoop draait. En in 'De Grote Sinterklaasfilm' zien we twee opvallende acteurs: Erica Terpstra en Peter R. de Vries. Zij vertellen hoe het is om in de nieuwe Sinterklaasfilm te schitteren.

Wie wint de Gouden Televizier-Ring?
Wordt het Beste Zangers, Over Mijn Lijk of Nick, Simon en Kees: Homeward Bound? Vanavond weten we welk programma de felbegeerde Televizier-Ring mee naar huis mag nemen. We bespreken het gala met Robert ten Brink en Tim den Besten. Ook schakelen we live met de winnaar van de Ring.

Jinek: Peter R. de Vries, Erica Terpstra en meer op tv

.