Bekijk de uitzending van Jinek terug

Do 8 oktober 2020 | 14:07 Jinek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek gemist? Bekijk hier naar Jinek gemist.

Jinek

Datum
Do 8 oktober 2020
Tijd
14:07 tot 15:33
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/25170662

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

Grote zorgen over reguliere zorg
Er is veel kritiek op het zwalkende coronabeleid van het kabinet. Wie heeft de regie? We bespreken het met Sven Kockelmann en Jeroen Smit. En als gevolg van de tweede coronagolf moeten ziekenhuizen opnieuw zorg afschalen. Cardioloog Wilco Tanis van het HagaZiekenhuis maakt zich grote zorgen en schuift aan.

Hoe goed is de corona-sneltest?
De nieuwe sneltest is betrouwbaar genoeg om te gebruiken. Binnen een kwartier kunnen we straks weten of we besmet zijn met het coronavirus. Maar hoe werkt zo’n test? En is het net zo betrouwbaar als de oude testen? We spreken het vanavond met arts-microbioloog Jean-Luc Murk.

Familie Verstappen aan het woord
Het was de vierde dag in de strafzaak tegen Jos B. En het werd een hele emotionele dag, want de familie van Nicky Verstappen kwam aan het woord. Jos B. staat terecht voor het misbruiken en doden van de 11-jarige Nicky, nu tweeëntwintig jaar geleden. Vol boosheid, verdriet en afschuw richtte de familie zich vandaag tot Jos B. We praten over strafzaak met de woordvoerder van de familie Verstappen: Peter R. De Vries.

Miss Montreal scoort Nederlandstalige hit
Sanne Hans, vooral bekend als Miss Montreal, switchte met haar muziek helemaal naar het Nederlands. En dat dit ongelooflijk goed bij haar past, is direct te merken! Ze scoort een hit met ‘Door de Wind’, een cover van Stef Bos. Vanavond vertelt ze over dit nummer en speelt ze live!

Jinek op tv

.