Bekijk de uitzending van Jinek: Badr Hari, Frits Sissing en meer terug

Di 6 oktober 2020 | 22:17 Jinek: Badr Hari, Frits Sissing en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek: Badr Hari, Frits Sissing en meer gemist? Bekijk hier naar Jinek: Badr Hari, Frits Sissing en meer gemist.

Jinek: Badr Hari, Frits Sissing en meer

Datum
Di 6 oktober 2020
Tijd
22:17 tot 23:30
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Eva Jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/25159373

Onderwerpen van deze uitzending

Badr Hari is terug
Badr Hari is terug. Vorig jaar zagen miljoenen mensen hoe hij in tranen de ring moest verlaten, nadat zijn enkelbanden waren afgescheurd in het gevecht tegen Rico Verhoeven. Maar nu is hij er weer helemaal klaar voor: volgende maand staat hij in Rotterdam tegenover Benny Adegbuyi. Vanavond praat Badr voor het eerst over het afgelopen jaar en natuurlijk ook over de toekomstige gevechten... Want wanneer staat hij weer tegenover Rico?

Een parel in 'Tussen kunst en kitsch'
Al 35 jaar lang knalt de kunst en kitsch ons om de oren.. Miljoenen mensen zitten met ingehouden adem op de bank te kijken naar rommel van zolder dat opeens duizenden euro's op kan leveren. Van een Rembrandt ets tot een historische wc-pot of een bierglas ter waarde van 85.000. Het aankomende seizoen deed niet onder, want er is met recht een parel gevonden. Frits Sissing schuift aan.

Hét taboe op het Binnenhof: bedreigde politici
Het is hét taboe op het Binnenhof: bedreigde politici. Haatreacties op sociale media nemen toe, en de sfeer rondom demonstraties tegen de coronamaatregelen wordt grimmiger en grimmiger. Verslaggever Jair Ferwerda ging met de politici in gesprek. Wouter de Winther schuift vanavond aan om hierover door te praten.

Jinek: Badr Hari, Frits Sissing en meer op tv

.