Bekijk de uitzending van Jinek: Michiel Vos, Hans Wiegel en meer terug

Vr 2 oktober 2020 | 21:58 Jinek: Michiel Vos, Hans Wiegel en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek: Michiel Vos, Hans Wiegel en meer gemist? Bekijk hier naar Jinek: Michiel Vos, Hans Wiegel en meer gemist.

Jinek: Michiel Vos, Hans Wiegel en meer

Datum
Vr 2 oktober 2020
Tijd
21:58 tot 23:18
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Eva Jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/25139206

Onderwerpen van deze uitzending

Trump heeft corona. Wat nu?
Met nog maar 32 dagen te gaan zijn de Amerikaanse presidentsverkiezingen totaal overhoop gegooid. President Donald Trump en zijn vrouw Melania testten gisteren positief op corona en zijn per direct in quarantaine gegaan. Wat betekent dat voor de campagne en wat als het niet bij milde klachten blijft voor de president? Amerikadeskundige Michiel Vos en politicus Joost Eerdmans zijn te gast.

Het veelbewogen leven van Hans Wiegel
Hij staat bekend als "Het orakel van Diever” en "De beste premier die Nederland nooit gehad heeft”. Vandaag verschijnt de biografie van VVD-prominent Hans Wiegel. Bij Jinek kijken we terug op zijn veelbewogen leven.

Matthijs van Nieuwkerk heeft niet stilgezeten
Vanavond schuift Matthijs van Nieuwkerk aan bij Jinek! Er valt een hoop te bespreken, want Matthijs heeft de laatste tijd niet stil gezeten. Hij wordt vanavond vereeuwigd in de Wall of Fame van Beeld en Geluid, hij is bezig met zijn nieuwe programma én hij neemt iets bijzonders mee, een korte film die hij maakte!

Jinek: Michiel Vos, Hans Wiegel en meer op tv

.