Bekijk de uitzending van Jinek: Ruben Nicolai, Tijl Beckand en meer terug

Do 1 oktober 2020 | 22:12 Jinek: Ruben Nicolai, Tijl Beckand en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek: Ruben Nicolai, Tijl Beckand en meer gemist? Bekijk hier naar Jinek: Ruben Nicolai, Tijl Beckand en meer gemist.

Jinek: Ruben Nicolai, Tijl Beckand en meer

Datum
Do 1 oktober 2020
Tijd
22:12 tot 23:25
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Eva Jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/25133135

Onderwerpen van deze uitzending

Ruben, Tijl en Ruben zijn terug: met een podcast!
Ruben Nicolai, Tijl Beckand en Ruben van der Meer scoorden in coronatijd met Quarantaine TV en komen nu met een podcast. Vanavond vertellen ze er alles over.

Dossiers kinderen met psychische problemen gelekt
Door een fout bij Jeugdriagg zijn de dossiers van kinderen met ernstige psychische problemen gelekt. Dat blijkt uit een onderzoek van RTL Nieuws. In de dossiers staan zeer gevoelige details over privélevens, zoals instabiele thuissituaties, drugsgebruik en problemen op school. We praten erover met techjournalist Daniël Verlaan, die het onderzoek deed.

Corona in scholen: hoe zit dat?
Supermarkten, musea, winkels, gemeentehuizen en benzinestations zagen er vandaag anders uit. Dit op dringend advies van premier Rutte gisteren. Opiniepeiler Gijs Rademaker praat ons bij over het draagvlak van mondkapjes onder de bevolking. En ook schuift kinderarts Patricia Bruijning en docent Ton van Haperen aan over het dringend advies van mondkapjes op middelbare scholen. Het kabinet heeft 360 miljoen euro vrijgemaakt om ventilatiesystemen op scholen in orde te brengen.

Roxeanne Hazes komt met nieuwe muziek
Roxeanne Hazes heeft na een lange en persoonlijke zoektocht de smaak voor het muziek maken weer helemaal te pakken! Vanavond zingt ze bij ons haar nieuwe single ‘Vreemde voor Mij'.

Jinek: Ruben Nicolai, Tijl Beckand en meer op tv

.