Bekijk de uitzending van Jinek: Peter R. de Vries, Maxim Hartman en meer terug

Di 29 september 2020 | 22:16 Jinek: Peter R. de Vries, Maxim Hartman en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek: Peter R. de Vries, Maxim Hartman en meer gemist? Bekijk hier naar Jinek: Peter R. de Vries, Maxim Hartman en meer gemist.

Jinek: Peter R. de Vries, Maxim Hartman en meer

Datum
Di 29 september 2020
Tijd
22:16 tot 23:29
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Eva Jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/25119674Onderwepen van deze uitzending

Dag 2 van proces Jos B.
Het was opnieuw een beladen dag in de rechtbank van Maastricht. Jos B. stond vandaag voor de tweede dag op rij voor de rechter. Jos B. staat terecht voor het misbruiken en doden van de 11-jarige Nicky Verstappen, 22 jaar geleden. In de rechtszaal werd hij vandaag geconfronteerd met zijn verleden en met name het DNA-bewijs in de zaak. We praten erover met de woordvoerder van de familie Verstappen: Peter R. de Vries.

Het gevecht tegen kanker
Op jonge leeftijd kreeg ze kanker. Al jaren is ze in gevecht tegen de ziekte. Over dat gevecht schreef ze een boek: 'Ik val niet, ik dans'. Margot van Schayk schuift vanavond aan om te vertellen over dit boek en haar gevecht tegen die vreselijke ziekte.

Videoland-docu: 'Erik in de Verdeelde Staten'
Al veertien jaar woont hij in de Verenigde Staten. In die tijd heeft hij het land diep, diep verdeeld zien raken. Over exact die verdeeldheid maakte hij een documentaireserie, die sinds vandaag te zien is op Videoland: ‘Erik in de Verdeelde Staten’. Vanavond vertelt Erik vanuit New York over zijn nieuwe serie. Ook praat hij ons bij over het eerste verkiezingsdebat tussen president Donald Trump en zijn uitdager Joe Biden, dat vannacht wordt gevoerd.

Instagram bestaat 10 jaar
Instagram bestaat 10 jaar: dat vieren we met Yara Michels, Maxim Hartman, Rapper Donnie en Connie Witteman.

Jinek: Peter R. de Vries, Maxim Hartman en meer op tv

.