Bekijk de uitzending van Jinek: Jesse Klaver, Sven Kockelman en meer terug

Wo 23 september 2020 | 22:09 Jinek: Jesse Klaver, Sven Kockelman en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek: Jesse Klaver, Sven Kockelman en meer gemist? Bekijk hier naar Jinek: Jesse Klaver, Sven Kockelman en meer gemist.

Jinek: Jesse Klaver, Sven Kockelman en meer

Datum
Wo 23 september 2020
Tijd
22:09 tot 23:22
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Eva Jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/25089149

Onderwerpen van deze uitzending

Aantal besmettingen blijft stijgen. Wat nu?
Het aantal coronabesmettingen blijft stijgen en meer dan de helft van Nederland is straks ‘zorgelijk’ coronagebied. Hoe moet het nu verder? Bij Jinek praten we erover met epidemioloog Patricia Bruijning, politiek journalist Sven Kockelmann en Groen Links-leider Jesse Klaver.

Evi Hanssen reisde 5000 kilometer op een boot
De Vlaamse Evi Hanssen zei vorig jaar nietsvermoedend 'ja' tegen het programma ‘Over de Oceaan’. Ze had geen enkele verwachting, maar 5000 kilometer later stapte ze als een ander mens van boord. Het leverde haar veel levenslessen op die ze heeft gebundeld in haar boek ‘Ergens Onderweg’.

Vier jaar na de dood van Prince
Vier jaar na de dood van Prince verschijnt deze week een gigantische heruitgave van het legendarische album Sign ‘O The Times. De superster had een speciale plek in zijn hart voor Nederland en de Nederlandse fans. We halen herinneringen op met fotograaf William Rutten, die Prince op de voet volgde en hem meerdere keren heeft ontmoet én Monique Klemann en Candy Dulfer die nauw samenwerkten met Prince.

Jinek: Jesse Klaver, Sven Kockelman en meer op tv

.