Bekijk de uitzending van Jinek terug

Wo 23 september 2020 | 14:10 Jinek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek gemist? Bekijk hier naar Jinek gemist.

Jinek

Datum
Wo 23 september 2020
Tijd
14:10 tot 15:20
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/25089126

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

Influencers tegen corona: #ikdoenietmeermee
Onder de hashtag #ikdoenietmeermee heeft een groep bekende Nederlanders zich maandag via sociale media tegen de coronaregels gekeerd. Famke Louise, aangesloten bij de actie, doet vanavond bij Jinek haar verhaal.

De gevreesde tweede golf is hier
Hij is er: de gevreesde tweede golf. In het westen van het land zijn de teugels inmiddels aangetrokken, in de rest van het land houdt men zijn hart vast. Want nu het aantal besmettingen dag na dag nieuwe records verbreekt, groeit de vrees dat steeds meer mensen in het ziekenhuis belanden. We bespreken de situatie met de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb en voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care Diederik Gommers.

Ruud Gullit opent de aanval
Gesprekken tussen Frank de Boer en de KNVB zouden in afrondende fase zijn. Ruud Gullit zet grote vraagtekens bij de sollicitatieprocedure van de nieuwe bondscoach en opent de aanval. Samen met Hoogleraar Sport en Recht Marjan Olfers, beiden lid van commissie Mijnals, legt hij vanavond uit waarom.

Soenil Bahadoer is 'Chef van het Jaar'
Soenil Bahadoer is één van de beste koks die ons land rijk is. Zijn restaurant De Lindehof in Nuenen heeft twee sterren en bestaat dit jaar 25 jaar. En dit jaar is de man ook nog uitgeroepen tot 'Chef van het Jaar’ door restaurantgids Gault & Millau. Hij combineert de Franse haute cuisine met kruiden en specerijen uit zijn Hindoestaanse, Surinaamse en Indiase achtergrond. Culinair journalist Joël Broekaert gaf zijn restaurant eerder een vijf sterren recensie. Vanavond zitten ze beiden bij ons aan tafel.

Jinek op tv

.