Bekijk de uitzending van Jinek: Rico Verhoeven, Jack van Gelder en meer terug

Ma 21 september 2020 | 22:07 Jinek: Rico Verhoeven, Jack van Gelder en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek: Rico Verhoeven, Jack van Gelder en meer gemist? Bekijk hier naar Jinek: Rico Verhoeven, Jack van Gelder en meer gemist.

Jinek: Rico Verhoeven, Jack van Gelder en meer

Datum
Ma 21 september 2020
Tijd
22:07 tot 23:20
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Eva Jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/25078023

Onderwerpen van deze uitzending

Rico Verhoeven is hét gezicht van de Nationale Sportweek
Kickbokser, ondernemer, acteur en rolmodel voor zowel de jeugd als voor volwassenen. Het is één van de vele redenen waarom Rico Verhoeven als ambassadeur NOC-NSF deze week hét gezicht is voor de Nationale Sportweek. Het doel is dan ook om zoveel mogelijk mensen van jong tot oud aan het bewegen te krijgen. Vanavond vertelt Rico bij ons aan tafel hoe hij dat voor elkaar gaat krijgen.

Het laatste sportnieuws met Jack van Gelder
Het was behoorlijk druk in de voetbalstadions dit weekend, tot grote ergernis van Mark Rutte. Als supporter moet je volgens de premier "Gewoon je bek houden als je er zit, naar die wedstrijd kijken en niet schreeuwen. Dat is te doen.” Dit en meer sportnieuws bespreken we met Jack van Gelder.

Ann Vossen reageert op kritiek
In de eerste uitzending van Zondag met Lubach was er felle kritiek op het testbeleid én op arts-microbioloog en OMT - lid Ann Vossen. Vanavond reageert zij hierop.

Pas cosmetische ingrepen vanaf 21 jaar?
Nieuwe neus, nieuwe lippen, opgespoten wangen en billen met fillers. De sky is the limit tegenwoordig, maar steeds meer jongeren doen daar aan mee en dat is het probleem wat betreft het CDA. De partij pleit voor het verhogen van de minimumleeftijd voor cosmetische ingrepen van 18 naar 21 jaar. CDA-kamerlid Joba van den Berg, cosmetisch arts Tom Decates, plastisch chirurg Ali Pirayesh en ervarings-deskundige Demi van Beijnen schuiven aan.

Jinek: Rico Verhoeven, Jack van Gelder en meer op tv

.