Bekijk de uitzending van Jinek: Arjen Lubach, Özcan Akyol en meer terug

Do 17 september 2020 | 22:08 Jinek: Arjen Lubach, Özcan Akyol en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek: Arjen Lubach, Özcan Akyol en meer gemist? Bekijk hier naar Jinek: Arjen Lubach, Özcan Akyol en meer gemist.

Jinek: Arjen Lubach, Özcan Akyol en meer

Datum
Do 17 september 2020
Tijd
22:08 tot 23:21
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/25058753Onderwerpen van deze uitzending

Het nieuwe (en laatste) Zondag met Lubach-seizoen
Aanstaande zondag is Arjen Lubach terug met het twaalfde en mogelijk laatste seizoen van Zondag met Lubach. De kijkcijfers waren het afgelopen seizoen nog nooit zo hoog, maar toch kondigde Lubach onlangs aan dat het einde van het programma in zicht is. We praten met Arjen over het nieuwe seizoen van ZML en zijn boek Stoorzender.

Jubileum voor Rutte: 10 jaar APB
Het was vandaag een jubileum voor Mark Rutte. Als premier verdedigde hij alweer voor de tiende keer het kabinetsbeleid tijdens het belangrijkste politieke debat van het jaar: de Algemene Politieke Beschouwingen. En logischerwijs nam de oppositie hem dus weer flink onder vuur. We bespreken het debat met politiek commentator van De Telegraaf Wouter de Winther en columnist en politiek junkie Özcan Akyol.

De Tour is bijna ten einde
Met nog drie etappes te gaan nadert de Tour de France zijn apotheose! Suzanne Schulting en Mark Tuitert zijn naast Olympisch kampioen schaatsen ook liefhebbers van de Tour. Vanavond praten ze erover!

Jinek: Arjen Lubach, Özcan Akyol en meer op tv

.