Bekijk de uitzending van Jinek: Marieke Lucas Rijneveld, Gerard Joling en meer terug

Wo 26 augustus 2020 | 22:10 Jinek: Marieke Lucas Rijneveld, Gerard Joling en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek: Marieke Lucas Rijneveld, Gerard Joling en meer gemist? Bekijk hier naar Jinek: Marieke Lucas Rijneveld, Gerard Joling en meer gemist.

Jinek: Marieke Lucas Rijneveld, Gerard Joling en meer

Datum
Wo 26 augustus 2020
Tijd
22:10 tot 23:27
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Eva Jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/24938445Onderwerpen van deze uitzending

Eerste Nederlandse schrijver wint International Booker Prize
Het is de Oscar van de boekenwereld. The International Booker Prize is één van de belangrijkste literaire prijzen binnen de Engelse taal. En nog nooit won een Nederlander. Tot nu! Marieke Lucas Rijneveld schuift vanavond aan.

Rellen in Utrecht: hoe stopt de burgemeester dat?
De afgelopen weken was het flink raak in Utrecht. Honderden jongeren trokken door de wijken en gooiden vuurwerk naar agenten, vernielden straten en staken auto's in brand. De burgemeester van Utrecht, Peter den Oudsten, zag dat vloggers een grote rol speelden in het oproepen tot geweld. Daarom wil hij toegang tot besloten groepen op social media om rellen in de toekomst te voorkomen.

Vriend van overleden shorttrackster Lara van Ruijven doet zijn verhaal
Op 10 juli gaat er een grote schok door de sportwereld. Shorttrackster Lara van Ruijven overlijdt plotseling aan de complicaties van een auto-immuunziekte. Vanavond schuift haar vriend Ivar Fama aan om haar te eren.

Het nieuwe seizoen van The Voice Senior!
Aanstaande vrijdag is het weer zo ver: de start van The Voice Senior. Samen met terugkerende coach Gerard Joling en talenten Imca Marina en Gina de Boer blikken we vooruit op het derde seizoen van de zangwedstrijd voor 60 plussers.

Jinek: Marieke Lucas Rijneveld, Gerard Joling en meer op tv

.