Bekijk de uitzending van Jinek: Ernst Kuipers, Wouter de Winther en meer terug

Wo 26 augustus 2020 | 13:47 Jinek: Ernst Kuipers, Wouter de Winther en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek: Ernst Kuipers, Wouter de Winther en meer gemist? Bekijk hier naar Jinek: Ernst Kuipers, Wouter de Winther en meer gemist.

Jinek: Ernst Kuipers, Wouter de Winther en meer

Datum
Wo 26 augustus 2020
Tijd
13:47 tot 15:30
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/24938431

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

Twee keer besmet met corona?
Het aantal coronabesmettingen nam de laatste weken rap toe in Nederland, maar lijkt zich nu te stabiliseren. En er is nog meer nieuws, want ook in Nederland zijn er mensen die tot twee keer toe corona hebben gekregen. We bespreken de laatste stand van zaken met bestuursvoorzitter van het Erasmus MC Ernst Kuipers.

Het rommelt binnen het CDA
Het rommelt binnen het CDA. Nieuwbakken lijsttrekker én coronaminister Hugo de Jonge probeert de eenheid te bewaren, maar tweespalt voert de boventoon. De scherven van de strijd om het lijsttrekkerschap zijn nog altijd niet gelijmd. Sterker: er volgt mogelijk toch een onderzoek naar de geldigheid van de stemming. En vandaag deed de partij een poging de geest weer in de fles te krijgen, tijdens een heidag in Arnhem. We bespreken het met politiek commentator Wouter de Winther van De Telegraaf.

Dementie: de snelst groeiende doodsoorzaak
Dementie is de snelst groeiende doodsoorzaak van ons land. Onderzoek wijst uit dat het aantal patiënten de komende 20 jaar zelfs gaat verdubbelen. Om te voorkomen dat deze mensen buiten onze maatschappij komen te staan, hebben Johnny de Mol en Ron Blaauw een speciaal restaurant opgericht: Restaurant Misverstand. Samen met deelnemer Maurice Stroop en gezondheidszorgpsycholoog Marjolein de Vugt zijn ze te gast.

De koning van de radio
Jarenlang was Edwin Evers de koning van de ochtendradio, maar hij verruilde het vroege opstaan voor muziek maken en optreden met zijn band. Maar aan het optreden kwam door het coronavirus een einde. Inmiddels wordt er gekeken naar hoe de band, binnen de richtlijnen, toch weer het podium op kan. Vanavond schuift Edwin aan om te vertellen hoe ze dat gaan doen, en heeft hij een leuk nieuwtje...

Jinek: Ernst Kuipers, Wouter de Winther en meer op tv

.