Bekijk de uitzending van Jinek: Danny Makkelie, Evert Santegoeds en meer terug

Ma 24 augustus 2020 | 23:53 Jinek: Danny Makkelie, Evert Santegoeds en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek: Danny Makkelie, Evert Santegoeds en meer gemist? Bekijk hier naar Jinek: Danny Makkelie, Evert Santegoeds en meer gemist.

Jinek: Danny Makkelie, Evert Santegoeds en meer

Datum
Ma 24 augustus 2020
Tijd
23:53 tot 01:14
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/24927234

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

Grote finale Europa League: droom komt uit
Een droom kwam uit voor scheidsrechter Danny Makkelie. Afgelopen vrijdag mocht hij voor het eerst in zijn leven een Europese finale fluiten. De finale van de Europa League tussen Sevilla en Inter was er één zonder publiek, maar met veel emotie. Vanavond vertelt Makkelie, samen met zijn team, over deze bijzondere ervaring.

Zwaargewond bij demonstraties Wit-Rusland
Heftige demonstraties teisteren Minsk, de hoofdstad van Wit-Rusland. Bij één van die demonstraties raakte NRC-correspondent Emilie van Outeren zwaargewond. Door een granaat verloor zij bijna haar been. Aan tafel doet Van Outeren haar verhaal, en vertelt ze meer over de heftige situatie in Wit-Rusland.

Ophef: Koningspaar overtreedt coronaregels
Dé foto van dit weekend is misschien wel het vakantiekiekje van Willem-Alexander en Máxima op vakantie in Griekenland. Samen met de eigenaar van een lokaal restaurant staan ze op de foto, maar de anderhalve meter afstand werd tijdens het maken van het kiekje niet in acht genomen. En dat zorgt voor de nodige ophef. Wat zijn de gevolgen? Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds praat ons bij.

De zomer van body positivity
Is ons schoonheidsideaal echt aan het veranderen? Het leek wel de zomer van de 'naakte waarheid': we gingen met de billen bloot op Instagram (ook mét striae), de Linda pakte uit met een 'body positieve' uitgave en op de covers van de Vogue stonden weer eens plus-size modellen. Tv-kok Miljuschka Witzenhausen, zangeres Shirma Rouse en influencer Mayra Louise over waarom dit onderwerp zo relevant blijft.

Jinek: Danny Makkelie, Evert Santegoeds en meer op tv

.