Bekijk de uitzending van Jinek: Wibi Soerjadi, Martijn Koning en meer terug

Wo 19 augustus 2020 | 22:06 Jinek: Wibi Soerjadi, Martijn Koning en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek: Wibi Soerjadi, Martijn Koning en meer gemist? Bekijk hier naar Jinek: Wibi Soerjadi, Martijn Koning en meer gemist.

Jinek: Wibi Soerjadi, Martijn Koning en meer

Datum
Wo 19 augustus 2020
Tijd
22:06 tot 23:33
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Eva Jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/24900989

Onderwerpen van deze uitzending

Schapen hoeden met Wibi en Martijn
Hoe drijf je een schaap van A naar B? En is het appeltje-eitje om een kudde schapen bij elkaar te houden of kost het bloed, zweet en tranen? Samen met schapenherder Thom Manders vertellen Wibi Soerjadi en Martijn Koning vanavond over hun opmerkelijke deelname aan het programma ‘Het hek van de dam’.

CEO in crisistijd
De wereldeconomie ligt op zijn gat. In Nederland kromp de economie het afgelopen kwartaal met 8,5 procent, cijfers die je normaal alleen in oorlogstijd ziet. Tussen april en juni verdwenen 322.000 banen. Sommige bedrijven profiteren zowaar, maar de meeste worden geconfronteerd met ongekende verliezen. Als er drie bedrijven zijn die onmisbaar zijn voor de Nederlandse economie, dan zijn het wel KLM, Ahold, en Shell. CEO’S Pieter Elbers, Wouter Kolk en Marjan van Loon schuiven aan om te vertellen over het runnen van een bedrijf ten tijde van een coronacrisis.

Geen extra loonsverhoging in de zorg
Het kabinet ziet op dit moment geen ruimte voor een extra loonsverhoging voor zorgmedewerkers, vanwege alle economische ontwikkelingen en onzekerheden. Wouter de Winther, Tommie Niessen en Gijs Rademaker vertellen er vanavond alles over.

Jinek: Wibi Soerjadi, Martijn Koning en meer op tv

.