Bekijk de uitzending van Jinek: Viggo Waas, Hans Kraay jr. en meer terug

Di 18 augustus 2020 | 22:07 Jinek: Viggo Waas, Hans Kraay jr. en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Jinek: Viggo Waas, Hans Kraay jr. en meer gemist? Bekijk hier naar Jinek: Viggo Waas, Hans Kraay jr. en meer gemist.

Jinek: Viggo Waas, Hans Kraay jr. en meer

Datum
Di 18 augustus 2020
Tijd
22:07 tot 23:34
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Eva Jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/24895526

Onderwerpen van deze uitzending

De eerste roman van Viggo Waas
Viggo Waas debuteert vandaag met zijn eerste roman: 'Dordogne'. Over een cabaretier in midlifecrisis die met zijn bejaarde ouders nog één keer teruggaat naar de plek van zijn jeugd: de Dordogne in Frankrijk. We praten met Viggo over zijn boek, zijn herinneringen aan Frankrijk en de bijzondere reis die hij met zijn ouders maakte.

SBS6 bestaat 25 jaar!
Bij SBS6 kunnen ze massaal gaan wijnen, wijnen, wijnen, want de zender bestaat 25 jaar. Met presentatoren Hans Kraay jr. en Gallyon van Vessem, weerman Piet Paulusma en oprichter Fons van Westerloo bespreken we de hoogtepunten van de SBS begintijd.

Het wordt weer (iets) strenger
Geen nieuwe maatregelen, maar een dringend advies om thuis nog maximaal zes gasten te ontvangen bij feestjes en bijeenkomsten. Bij Jinek praat Frits Wester, politiek commentator van RTL Nieuws, ons bij over de persconferentie van onze minister-president en minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge.

Een natuurlijke bescherming tegen corona
Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn: een natuurlijk medicijn dat kwetsbaren beschermt tegen het coronavirus. Wetenschappers van het Emma Kinderziekenhuis in Amsterdam denken een primeur in handen te hebben. Vanavond delen ze hun bevindingen aan tafel bij Eva!

Jinek: Viggo Waas, Hans Kraay jr. en meer op tv

.