Bekijk de uitzending van Terug: Jinek terug

Ma 17 augustus 2020 | 23:59 Terug: Jinek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Terug: Jinek gemist? Bekijk hier naar Terug: Jinek gemist.

Terug: Jinek

Datum
Ma 17 augustus 2020
Tijd
23:59 tot 01:21
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Eva Jinek
Twitter hashtag
#jinek
Officiële Twitter
@JinekLive
Deel-url
gids.tv/24889039

Herhaling. Vanaf vanavond is Jinek, de dagelijks talkshow waarin Eva Jinek met de hoofdrolspelers uit de actualiteit het gesprek van de dag voert, weer terug op televisie. Eva neemt het op het late tijdstip op tegen de vijf duo's van Op1. Kan zij de treurige kijkcijfers van RTL 4 opkrikken?

Gasten

- Ruzie binnen zijn nieuwe partij en een stroopwafelrel. Henk Krol doet na een roerige zomer zijn verhaal.

- Na de zomerstop staan alle tv-zenders en omroepen weer op scherp. Molloten kunnen zich eindelijk opmaken voor de extra jubileumreeks van Wie is de Mol, Renze Klamer en Fidan Ekiz vullen het tijdslot van De Wereld Draait Door, BN'ers drijven een kudde schapen en André Hazes volgt mensen die van hun tatoeages af willen. Tijl Beckand, Marcel van Roosmalen en Leonie ter Braak schuiven aan over het aankomende tv-seizoen.

- Morgen geeft het kabinet opnieuw een persconferentie. Wouter de Winther over het laatste coronanieuws.

- Jongeren gingen in Utrecht en Den Haag massaal 'uit verveling' de straat op en zochten daar de confrontatie met de politie. Tientallen arrestaties volgden. Aan tafel Paul van Musscher, hoofcommissaris van de Politie Eenheid Den Haag en Appie El Massaoudi, ondernemer in de Schilderswijk. Waar komt de onrust vandaan en wat moet er gebeuren.

Terug: Jinek op tv

.